Η ώρα του γηπέδου της ΑΕΚ

Η ώρα του γηπέδου της ΑΕΚ
Μετά την απόφαση του ΣτΕ με την οποία κρίνεται ως αντισυνταγματικός ο νόμος με βάση τον οποίο , έγινε το σχέδιο Γρανίτσα για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ , είναι προφανές ότι οι δυσκολίες γίνονται απαγορευτικές για την προώθηση του σχεδίου αλλά και άλλων σχεδίων (όπως του κ. Μελλισανίδη) , καθόσον κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν είναι δυνατή και άλλη προσφυγή από οποιονδήποτε κυρίως για περιβαλλοντικούς όρους, η οποία θα γίνει μάλλον δεκτή , αφού το Ε' τμήμα του Στε κρίνει σχεδόν πάντα αρνητικά κάθε θέμα που έχει περιβαλλοντική επίπτωση.

Ακούγοντας και διαβάζοντας τις απόψεις τόσο του Δημάρχου Ν.Φιλαδελφείας,όσο και αυτές του δικηγόρου των 131 που προσέφυγαν , εύκολα καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μεγάλος εμπαιγμός και ασέβεια τόσο προς την ιστορία της ΑΕΚ , όσο και προς τούς φιλάθλους της , αφού γήπεδο χωρίς εμπορικούς χώρους δεν είναι δυνατόν να γίνει, γιατί πρέπει να αποπληρωθεί το δάνειο κατασκευής του, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να μην θίγεται οικονομικά και η ΠΑΕ , γιατί δεν θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική με τους βασικούς της αντιπάλους. Ξαφνικά οι κύριοι αυτοί θυμήθηκαν ότι είναι ιεροσυλία να φύγει η ΑΕΚ από την Φιλαδέλφεια ,γιατί βέβαια θα χάσουν πάρα πολλά έσοδα από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Είμαι 49 ετών και τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στήν Φιλαδέλφεια , όπου έμαθα να αγαπώ την ΑΕΚ ,έγινα μέλος της ομάδας παίδων της ΑΕΚ στο μπάσκετ, και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα , είναι να φύγει η ΑΕΚ από την Φιλαδέλφεια. Θέλω όμως την ομάδα εκεί , ενωμένη με όλα τα τμήματά της , η έστω όπως προτείνει ο κ. Μελλισανίδης χωρίς το Μπάσκετ , όπως πιστεύω η μεγαλύτερη πλειοψηφία των Ενωσιτών, όμως ποιός μας εξασφαλίζει ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις, πότε μας έδειξαν ότι μας θέλουν, ποιά δέσμευση υπάρχει για την ενίσχυση αυτής της προσπάθειας. Κύριοι από λόγια χορτάσαμε , πράξεις και έργα θέλουμε , να αισθανθούμε ότι πράγματι για εσάς η ΑΕΚ είναι κάτι το μεγάλο και το σπουδαίο, όπως είναι για εμάς .

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΥΓ. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αλλού χώρος για την κατασκευή του γηπέδου και μάλιστα σε περιοχή που θα έχει εύκολη πρόσβαση ο κόσμος της ΑΕΚ , αλλά θα τον συγκινεί και συναισθηματικά. (Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο δικό μας παιδί που κατάφερε πάλι να μας ενώσει όλους και να κάνει ωραίες τις Κυριακές μας)

News 24/7

24MEDIA NETWORK