Η παρουσία στο ΣΕΦ, ο... Μαδριλένος Πικέ και η απόδραση

Μαχητής με στήριξη... μαχητή θα είναι ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ κόντρα στην Εφές. Γιατί ο Ζεράρ Πικέ έχει φανέλα της Ρεάλ στο σπίτι του και ποιος παίκτης... απέδρασε λίγο πριν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας; Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Η παρουσία στο ΣΕΦ, ο... Μαδριλένος Πικέ και η απόδραση

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΙ

Όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο δεν μπορούσε να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα. Ο Πάνος Αργιανίδης όμως, από τη στιγμή που αποχώρησε από το Survivor, με κάθε ευκαιρία βρίσκεται δίπλα στον Ολυμπιακό.

Τελευταία απόδειξη το εισιτήριο που έβγαλε για το κρίσιμο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των playoffs με την Εφές στο ΣΕΦ (2/5), ζητώντας... συγγνώμη από τους υπόλοιπους "αστεράτους". " Θρυλάρα ομαδάρα αστεράρα! Σήμερα θα γίνει πανικός- συγχωρέστε με όλοι οι άλλοι αστεράτοι", έγραψε ο πρώην... Μαχητής, ελπίζοντας πως θα φέρει γούρι στον Βασίλη Σπανούλη και την παρέα του.

Η παρουσία στο ΣΕΦ, ο... Μαδριλένος Πικέ και η απόδραση

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥΗΔΟΣ ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ

Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και μόνο έτσι μπορούν να εξηγηθούν τα 22 γκολ στο πρωτάθλημα και 29 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Σουηδός έγινε και επίσημα με τη λήξη του πρωταθλήματος, ο πρώτος σκόρερ και έχει να επιδείξει ένα σπουδαίο ρεκόρ. Γίνεται ο πρώτος Σουηδός τοπ σκόρερ στην ιστορία της Superleague και μόλις ο τρίτος ξένος του Παναθηναϊκού που κατορθώνει κάτι τέτοιο (Κριστόφ Βαζέχα και Τζιμπρίλ Σισέ οι άλλοι δύο).

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΤΩΝ "ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ"

Όνειρο ήταν που έγινε ανάμνηση. Το σύνολο του Κλαούντιο Ρανιέρι αποτέλεσε την έκπληξη της περσινής χρονιάς κατακτώντας τη Premier League, με συνολική συγκομιδή 81 βαθμούς, έναντι 71 της δεύτερης Άρσεναλ και το πάρτι στο Λέστερ κράτησε για μέρες.

Ένα χρόνο μετά (2/5), οι πρωταθλητές βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας , αλλά δεν ξεχνάνε την πορεία τους που μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι.

ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ...

Τι κι αν η σεζόν τελείωσε άδοξα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ομάδα του; Ο "Greek Freak" δείχνει να μην επαναπαύεται και να μην αστειεύεται ενόψει της επόμενης δύσκολης χρονιάς. Και τολμάει να το δείξει και απέναντι στους συμπαίκτες του στην προπόνηση.

Σε βίντεο που ανέβασαν οι Μπακς στο instagram, φαίνεται ο Έλληνας φόργουορντ να παίζει "ένας εναντίον ενός" μαζί με έναν άλλον παίκτη. Ο 22χρονος του δίνει το χέρι στην αρχή, δήθεν για να τον χαιρετήσει, και εκμεταλλευόμενος τα δευτερόλεπτα της... ψεύτικης χειραψίας, τον προσπερνάει και καρφώνει με μανία στο καλάθι.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Το Σάββατο (6/5) μπορεί να έχει το δύσκολο τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά πάνω απ' όλα προέχει η ξεκούραση και η χαλάρωση από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Πέδρο Ερνίκε, βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του σε παραλία της Χαλκιδικής, εκμεταλλευόμενος τη λιακάδα. Λέτε να του δώσει την απαραίτητη... ώθηση για τον τελικό του Σαββάτου;

Η παρουσία στο ΣΕΦ, ο... Μαδριλένος Πικέ και η απόδραση

ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΙΚΕ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

Τη Ντανιέλα Οσπίνα πολύ πιθανό είναι να μην την ξέρετε. Η κυρία είναι η γυναίκα του Χάμες Ροντρίγκες της Ρεάλ Μαδρίτης και αδερφή του κίπερ της Άρσεναλ, Νταβίντ. Στη τελευταία της συνέντευξη, η κυρία Ροντρίγκες έδωσε κάποιες... πιπεράτες αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή δίπλα στον άσο της Ρεάλ, καθώς και για τις γνωριμίες της.

Μία από αυτές, ήταν με τη Σακίρα, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα παιδιά τους (η Σαλόμη του Χάμες και Μίλαν και Σάσα του Πικέ). " Μία φορά στη Βαρκελώνη, συνάντησα τη Σακίρα με τα παιδιά της. Η Σαλόμη ήταν πολύ χαρούμενη, γιατί είναι μεγάλη θαυμάστριά της όπως κι εγώ.

Η Σακίρα είπε στον Μίλαν: Είναι η κόρη του Χάμες! Και ο Μίλαν μας απάντησε: έχω τη φανέλα του Χάμες με το 10"! Είτε είναι η φανέλα της Ρεάλ είτε της Κολομβίας, ο Πικέ φαίνεται πως για χάρη του παιδιού του, βάζει φανέλες μισητών αντιπάλων στο σπίτι του.

@maximcolombia @archangelphotostudio @tatianazuluagal buen día !

A post shared by Dani Salomé (@daniela_ospina5) on

Nuestro dia de spa @vanepelaez1 @inmycloset_byclau @granadinabm @clinicantienvejecimiento

A post shared by Dani Salomé (@daniela_ospina5) on

A post shared by Dani Salomé (@daniela_ospina5) on

#intimisimi20years

A post shared by Dani Salomé (@daniela_ospina5) on

A post shared by Dani Salomé (@daniela_ospina5) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK