Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το γκολ του... αέρα με τη Γιουβέντους (VIDEOS)

Με αφορμή τον αγώνα της Τετάρτης (22/10, 21/45) μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο "Γ. Καραϊσκάκης", το Contra.gr θυμάται τη φάση που άφησε τους "ερυθρόλευκους" εκτός των ημιτελικών της διοργάνωσης την περίοδο 1998-99. Δείτε τι αναφέρει ο πρωταγωνιστής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος για την επίμαχη φάση.

Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το γκολ του... αέρα με τη Γιουβέντους (VIDEOS)

O Ολυμπιακός ζούσε το όνειρο απέναντι στη Γιουβέντους για τα προημιτελικά του Champions League, καθώς στον επαναληπτικό του 2-1 στο Τορίνο, οι "ερυθρόλευκοι" με γκολ του Σίνισα Γκόγκιτς στο 12' έχουν ανοίξει το σκορ και βρίσκονται πολύ κοντά στη μεγαλύτερη πρόκριση της ιστορίας τους.

Τελικά, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην ομάδα του Πειραιά. Στο 85' ο Αλεσάντρο Μπιριντέλι έκανε τη σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα από τον αέρα, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να κάνει άστοχη έξοδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αντόνιο Κόντε να βρεθεί μόνος απέναντι στο τέρμα και να ισοφαρίσει για την ομάδα του Τορίνο, "γκρεμίζοντας" το όνειρο πρόκρισης του Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από πρωταγωνιστής και ήρωας με τις αποκρούσεις του στον πρώτο αγώνα, μετατράπηκε σε μοιραίο και υπεύθυνο για τον αποκλεισμό.

O πρώην διεθνής τερματοφύλακας σε συνέντευξη που παραχώρησε στη SuperBall την Κυριακή (19/10) απάντησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι:

"Μας πείραξε όλους κι αυτό μένει. Τα ματς με την Γιουβέντους με στιγμάτισαν με τα καλά και τα άσχημά τους. Έπαιξα κατευθείαν μετά από πολλούς μήνες απουσίας λόγω χειρουργείου. Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας, κι εγώ ήθελα να είμαι υπεύθυνος για τις αποφάσεις που έπαιρνα. Ο μίστερ Αντσελότι με πήρε στην Μίλαν για τις αποκρούσεις που έκανα στα παιχνίδια με την Γιουβέντους. Ξέρετε το να πάει κάποιος παίκτης από την Μεσίνα στην Μίλαν δεν είναι εύκολο...".

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμη:

Ελευθερόπουλος: "Άλλοι ήταν οι ρουφιάνοι στον Ολυμπιακό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK