Η προμήθεια σε Φαζέλι και ο... θηλυκός λόγος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ: Ποιος, πού και πώς άλλαξε γνώμη ο agent του Καρίμ Ανσαριφάρντ και για το βραδινό τηλεφώνημα στον έκπληκτο πελάτη του. Επίσης, για την γαλανομάτα Γλυφαδιώτισσα γυμνάστρια-μοντέλα-τραγουδίστρια που τον... έστειλε στον Ολυμπιακό αντί για την Θεσσαλονίκη.

Η προμήθεια σε Φαζέλι και ο... θηλυκός λόγος

Η τελική απόφαση για την επιλογή του Ολυμπιακού ήταν του Ρέζα Φαζέλι και όχι του Καρίμ Ανσαριφάρντ! Τουλάχιστον αυτό λέει η πληροφόρηση του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ. Μέχρι και ο Ιρανός φορ φέρεται να ένιωσε έκπληξη όταν του τηλεφώνησε ο ατζέντης του προχθές βράδυ για να του ανακοινώσει πως συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και να του ζητήσει να πάει από τα Γραφεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου βρισκόταν και ο ίδιος!!

Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε καταφέρει να αντιστρέψει τα δεδομένα, σε μια προσωπική διαπραγμάτευση. Κι αυτό αφού παρά τα όσα ισχυρίζονται στον ΠΑΟΚ, ο Φαζέλι είχε συμφωνήσει με τον Λούμπος Μίχελ και εξασφαλίσει τις χρηματικές εγγυήσεις του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό που προσπαθούσε να περάσει ο Φαζέλι ήταν να πάει “πακέτο” στον “δικέφαλο του βορρά” και τον Μασούντ για “δεκάρι”( δεν ψηνόταν ο Ίβιτς).

Η... πειθώ , λοιπόν, του Βαγγέλη Μαρινάκη άλλαξε γνώμη στον Φαζέλι. Σύμφωνα τόσο με την πιάτσα των ατζέντηδων, όσο και με αυτά που κυκλοφόρησαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το προεδρικό “δώρο” ήταν εκείνο που μέτρησε και έκανε την διαφορά. Λέγεται πως ο Μαρινάκης υπερκάλυψε (150.000 €) την προμήθεια που έδινε ο Ιβάν στον Φαζέλι και έτσι ντύθηκε στα “ερυθρόλευκα” ο Καρίμ.

Κάτι βεβαίως που δεν χάλασε και τον Ανσαριφάρντ αφού με... βαριά καρδιά θα ετοίμαζε βαλίτσες για την Θεσσαλονίκη. Ο Ιρανός δεν είχε ξεχάσει την... απόρριψη που έφαγε το περασμένο καλοκαίρι από τον “δικέφαλο” όταν τους προτάθηκε, αλλά υπήρχε και προσωπικός (...θηλυκός) λόγος που προτιμούσε να μείνει στην Αθήνα.

ΤοContra.grείχε αποκαλύψει για την Ελληνίδα σύντροφο του Ιρανού, που του... πήρε τα μυαλά και δεν ήθελε να εγκαταλείψει την... Γλυφάδα (οι πληροφορίες μιλάνε για σοβαρή σχέση). Για να έρθει σήμερα η εφημερίδα “Goalnews”και η στήλη “ΚαΚίες” να δώσει λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, πως πρόκειται για γαλανομάτα ξανθιά γυμνάστρια, που παράλληλα ασχολείται με το μοντελιγκ και περιστασιακά με το τραγούδι, η οποία είναι... διάσημη σταsocial media,με χιλιάδες θαυμαστές ακόλουθους. Μάλιστα στο παρελθόν μετείχε σε πρόγραμμα νυχτερινού μαγαζιού, στο οποίο μέτοχος ήταν ο παράγοντας του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποιον αριθμό διάλεξε ο Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό
Στο Ρέντη ο Ανσαριφάρντ, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό!
Κάτι... παραπάνω ξέρει ο Ανσαριφάρντ!
Έστησε τον ΠΑΟΚ, πήγε με λιγότερα στον Ολυμπιακό!
Όταν ο Ανσαριφάρντ ήταν ίδιος ο... Καμπαμαρού!
Το ποσοστό μεταπώλησης του Ανσαριφάρντ που κράτησε ο Πανιώνιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK