Η προσφυγή του Μολέδο και οι... επόμενοι προπονητές που φεύγουν

Τα... 4 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: για ποια Μπιγκφοράτη ομάδα μπορεί να κάνει προσφυγή ο Μολέδο; Ποιοι είναι οι 2 πάγκοι... υπεράνω υποψίας που μπορεί ν' αλλάξουν προπονητή; Ποιο ταλέντο που θέλουν ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ περιμένει ως την Πρωτοχρονιά σούπερ προσφορά από Πρέμιερ Λιγκ; Τι έλεγε ο Χίλιεμαρκ για Μαρίνο;

Η προσφυγή του Μολέδο και οι... επόμενοι προπονητές που φεύγουν

Το Ευαγγέλιο έχει άχαστες πληροφορίες από το μεταγραφικό πεδίο και βάζει τα πράγματα σε μια σειρά.

1ον) Η... πώληση του Ροντρίγκο Μολέδο είναι ο ένας τρόπος αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό. Στην πιάτσα agents όμως κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες κι ένας δεύτερος. Αυτός μέσω του... δρόμου της προσφυγής. Μόνο που, αν τελικά επιλέξει αυτόν ο Βραζιλιάνος, τότε το πιθανότερο - σύμφωνα τουλάχιστον με τις ίδιες πηγές - να καταλήξει τελικά σε άλλη ελληνική Μπιγκφοράτη ομάδα, η οποία θα βρίσκεται από πίσω. Κοντός ψαλμός αλληλούια για να δούμε αν επιβεβαιωθεί και για ποια θα πρόκειται...

2ον) Δύο πάγκοι της Super League, από τους... υπεράνω υποψίας την δεδομένη στιγμή, μπορεί ν' αλλάξουν προπονητή! Ο ένας ακόμη και πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Γιατί ο άλλος βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τα αποτελέσματα τις ομάδας του τις πρώτες αγωνιστικές του Ιανουαρίου.

Στην πρώτη περίπτωση ο υποψήφιος προς "φάγωμα" κόουτς σώνεται μέχρι στιγμής γιατί οι διοικούντες δεν βρίσκουν τον προπονητή που θέλουν, αφού θα πρέπει να είναι όνομα κοινής αποδοχής και... μακράς πνοής.

3ον) Για τον Δημήτρη Μελιόπουλο της Ξάνθης έχουν ακουστεί μέχριτώρα: ότι τον ζήτησε πρώτα ο Ολυμπιακός, αλλά ο Πανόπουλος αρνήθηκε να παραχωρήσει και οτι τον "έκλεισε" ο ΠΑΟΚ με... τρελό ποσό. Η αλήθεια πάντως είναι πως ο 17χρονος ταλαντούχος μεσοαμυντικός μπορεί μέχρι το τέλος του 2017 να φύγει για... Πρέμιερ Λιγκ!

Σε αυτή την περίπτωση ο Χρήστος Πανόπουλος θα είναι σαν να κέρδισε το... πρωτοχρονιάτικο λαχείο. Κι αυτό, αφού κυκλοφορεί στην αγγλική πιάτσα agents πως έχει ενημερωθεί η Ξάνθη να περιμένει μέχρι την Πρωτοχρονιά σούπερ προσφορά για τον 17χρονο μεσοαμυντικό της από καλή αγγλική ομάδα.

Για να αντιληφθείτε πόσο "δουλεμένη" είναι η υπόθεση εκτός από το... μεγάλο ποσό που ακούγεται οτι μπορεί να έρθει (plus 2 μύρια), η αγγλική ομάδα έχει κάνει σκάουτινγκ τον Μελιόπουλο και στα 11 ματς που αγωνίστηκε από το καλοκαίρι (6 στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο με την Ξάνθη και 3 με την Εθνική)! Τον θεωρούν σούπερ ταλέντο κι αν δεν καταθέσουν τώρα την πρόταση θα την "παγώσουν" για το καλοκαίρι...

4ον) Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός... ξανασκέφτηκε την υπόθεση Χίλιεμαρκ (για παραμονή) αλλά η "γέφυρα" που έριξαν οι "πράσινοι" δεν έκλεισε την απόσταση από τον Σουηδό. Κι αυτό αφού ο Χίλιεμαρκ έχει πάρει την απόφασή του εδώ κι ένα μήνα να φύγει από την Ελλάδα και δύσκολα θα την αλλάξει. Πόσο μάλλον, αν κρίνουμε από το... καρφί που πέταξε η πλευρά του Σουηδού για τον Ουζουνίδη επειδή στα προπονητικά διπλά τον χρησιμοποιούσε συχνά ως σέντερ φορ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK