Η πρόταση του Τελάντερ και η… μπάνκα των προσφυγών!

Οι "Γουλιές… Δηλητήριο" αποκαλύπτουν τι αντιπρότεινε ο Δανός στόπερ στον Παναθηναϊκό για τα λεφτά που του οφείλονται, τις προσφυγές που ακολουθούν και "φορτώνουν" κι άλλο το ταλαιπωρημένο ταμείο και τα τηλέφωνα που απαντάει και δεν απαντάει ο Αλαφούζος.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

● Αυξάνονται και πληθύνονται τα οικονομικά… βάσανα στον Παναθηναϊκό, αφού εκτός απ’ τις υποθέσεις των Ράσμους Τελάντερ, Μάικλ Εσιέν που έχουν τελεσιδικήσει και πρέπει να πληρώνονται ανά μήνα συγκεκριμένα ποσά, μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη αναμένεται να βγει το ποσό που θα επιδικαστεί συνολικά στον Γενς Βέμερ (άνω των 400.000 ευρώ δεδομένα), απ’ την προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού που έχει ήδη κερδίσει. Κοινώς ακόμη μία… δόση για το υπερσυμπιεσμένο «πράσινο» ταμείο που θα πρέπει να πληρώνεται στην ώρα της, διότι σε αντίθετη περίπτωση, θα προστεθεί κι αυτή η υπόθεση στις «επικίνδυνες» για καταγγελίες και «-3»…

● Κι έρχονται κι άλλα… Τη Δευτέρα (20/11) εκδικάζεται η προσφυγή που έχει κάνει ο Χρήστος Μπούρμπος διεκδικώντας 55.000 ευρώ, ενώ στη… σειρά βρίσκεται και η προσφυγή του Σεμπαστιάν Λέτο (για οφειλή 181.000 ευρώ), η οποία αναμένεται να εκδικαστεί μέσα στις επόμενες 15-20 μέρες. Την Πέμπτη (16/11) έκανε προσφυγή για οφειλή 200.000 ευρώ της εφορίας του τελευταίου συμβολαίου του κι ο Μλάντεν Πέτριτς και υπάρχουν πληροφορίες, που αναφέρουν πως κι άλλος ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ετοιμάζει ανάλογη νομική κίνηση. Που να το πρωτοπιάσεις και που να καταλήξεις… Μοναδικό θετικό νέο για τους «πράσινους», το γεγονός ότι αποσύρθηκε το δικόγραφο του Στάθη Ταυλαρίδη, καθώς τηρήθηκαν όλα όσα συμφώνησε η πλευρά του βετεράνου αμυντικού με τον Παναθηναϊκό…

● Δεν πρόκειται να τραβήξει την… πρίζα ο Ράσμους Τελάντερ στην καταγγελία που έκανε κατά των «πράσινων», για τη μη καταβολή της 2ης δόσης των 46.139 ευρώ, που του είχε επιδικαστεί μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει. Ο Δανός αμυντικός δεν πληρώθηκε ως την 6η Νοεμβρίου το ποσό που προβλεπόταν κι έκανε την κίνησή του για να πιέσει τις… καταστάσεις. Δεν είναι… αφελής για να πιστεύει ότι θα πληρωθεί το σύνολο της οφειλής που έχει μείνει (περί τις 415.000 ευρώ) έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Θεωρεί όμως ότι με αυτό τον τρόπο θα πάρει τη 2η δόση. Διότι σε αντίθετη περίπτωση οι «πράσινοι» θα μπουν σε τεράστιο κίνδυνο, καθώς ΚΑΙ θα πρέπει να πληρώσουν το σύνολο των χρημάτων στον Σκανδιναβό στόπερ της Ζυρίχης (πλέον) ΚΑΙ θα τιμωρηθούν με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών.

● Η «διαλλακτικότητα» του Τελάντερ φάνηκε κι απ’ την κουβέντα που έκανε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού (μέσω και του δικηγόρου του) την Τετάρτη (15/11) μία μέρα την κατάθεση της καταγγελίας του. Οι «πράσινοι» του έκαναν μία συνολική κουβέντα για νέο διακανονισμό, με τον ίδιο να τονίζει: «Πληρώστε με κανονικά, βάσει των δόσεων που όρισε το δικαστήριο, μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των 170.000 ευρώ που αφορούν τα δεδουλευμένα μου απ’ την περσινή. Και μετά για τις υπόλοιπες 300.000 ευρώ που επιδικάστηκαν για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου το συζητάμε για να κάνουμε έναν νέο διακανονισμό…».

● Έναν… πονοκέφαλο είχε μόνο ο Ουζουνίδης για το κυριακάτικο (19/11) ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Κι απ’ τη στιγμή που «μπήκε» σε φουλ ένταση προπονήσεων απ’ την Πέμπτη (16/11) ο Λούκας Βιγιαφάνιες, η ενδεκάδα «κλείδωσε». Κι ας μην επέστρεψε ακόμη στο 100% ο Δημήτρης Κουρμπέλης κάνοντας ξανά ατομικό πρόγραμμα. Ο «κάπτεν» των «πράσινων», ειδικά ΑΥΤΟ το ματς δεν θα το έχανε. Διότι εκτός όλων των άλλων, θα υπάρχει πολύς κόσμος και στα επίσημα για να τον (ξανα)δεί… Την επόμενη εβδομάδα άλλωστε στο Περιστέρι δεν θα παίξει, αφού έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής (4 κιτρινες).

● Κόσμος και κοσμάκης όντας… απελπισμένος για τις καθυστερήσεις και τα οφειλόμενα που δεν πληρώνονται, δοκιμάζει να επικοινωνήσει και με τον Γιάννη Αλαφούζο, για να βρει μία άκρη. Ο «εξαφανισμένος» μεγαλομέτοχος όμως δεν σηκώνει καμία κλήση. Καμία είπαμε; Γράψτε λάθος! Εκεί που τον «καίει», διότι έχει δώσει προσωπικές επιταγές, σηκώνει και… παρασηκώνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK