Η Γουέστ Χαμ γίνεται... Ολυμπιακός

Τη Νότιγχαμ λέμε... ελληνική, η Γουέστ Χαμ όμως δεν πάει πίσω! Διότι είναι πολύ πιθανό από τη νέα σεζόν να βρίσκονται εκεί τρεις πρώην Πειραιώτες.

Η Γουέστ Χαμ γίνεται... Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Πώς γίνεται η πρόσληψη του Μανουέλ Πελεγκρίνι στη Γουέστ Χαμ να έφερε στο Ανατολικό Λονδίνο έναν... Ολυμπιακό αέρα;

Φαινομενικά, η μόνη του σχέση με τους Πειραιώτες έχει να κάνει με το γεγονός ότι το όνομα του έχει πρωταγωνιστήσει κατά καιρούς στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα. Παρόλα αυτά είναι ο νέος βοηθός του που συνδέεται άμεσα με την ελληνική ομάδα!

Ποιος είναι αυτός; Ο Έντσο Μαρέσκα, οοποίος τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό προερχόμενος από τη Σεβίλλη. Τα "σφυριά" ανακοίνωσαν πως ο Ιταλός παλαίμαχος μέσος αναλαμβάνει πόστο στο προπονητικό τιμ δίπλα στον 64χρονο Χιλιανό.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα έχει υπό την καθοδήγησή του έναν άλλον πρώην "ερυθρόλευκο", τον Γάλλο Αρτούρ Μαζουακού που τον καλοκαίρι του '16 είχε αποκτηθεί έναντι 7.600.000€ και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Παράλληλα, οι Λονδρέζοι ψάχνονται για νέο αθλητικό διευθυντή, με δύο πρώην "κόκκινους" να διεκδικούν το χρίσμα. Πρόκειται για τους Μάριο Ουσίγιος και Εδουάρδο Μαθία, οι οποίοι σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, βρίσκονται είναι οι βασικοί υποψήφιοι,

Ο μεν Ουσίγιος προσελήφθη από τον Ολυμπιακό στις 2 Ιουνίου του 2017 και αποχώρησε τέσσερις μήνες μετά με προορισμό τη Μάλαγα. Τα δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Γουέστ Χαμ και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να μεταβεί στην Αγγλία, για να ολοκληρώσει την μετακόμισή του στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο δε Μαθία δούλεψε στους Πειραιώτες το 2011 πλάι στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ το "διαζύγιο" ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους. Αν μη τι άλλο γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική αγορά, καθώς έχει περάσει από τις Λέστερ και Λίβερπουλ και έχει αρκετούς υποστηρικτές στη διοίκηση της Γουέστ Χαμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK