Η ραγισμένη καρδιά του Μπεργκ για τη Στοκχόλμη

Με μια φωτογραφία της πρωτεύουσας της Σουηδίας, ένα λυπητερό emoticon και δύο hashtags αντέδρασε ο Μάρκους Μπεργκ στο τρομοκρατικό χτύπημα της Παρασκευής.

Η ραγισμένη καρδιά του Μπεργκ για τη Στοκχόλμη

Η Ευρώπη, αλλά και όλος ο δυτικός κόσμος, είναι για ακόμη μια φορά ανάστατοι. Ξανά! Στην αλυσίδα των "χτυπημάτων" που προηγήθηκαν προστέθηκε την Παρασκευή ως κρίκος και η Στοκχόλμη. Μια πόλη υπεράνω πάσης... υποψίας. Για τους τρομοκράτες πάντως αποδεικνύεται πως κάθε ευρωπαϊκή και μη πόλη μπορεί ν' αποτελέσει τον επόμενο στόχο τους.

Ο Μάρκους Μπεργκ έμαθε τα νέα και λύγισε. Γεννήθηκε στο Τόρσμπι και μετακόμισε στο Βέλεν, 400 χιλιόμετρα μακριά, και έπαιξε μπάλα στην Γκέτεμποργκ. Η Σουηδία όμως είναι πατρίδα του και η επίθεση που έγινε με το "παγιδευμένο" φορτηγό τον συγκλόνισε, αφού τέσσερις συμπατριώτες του έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 15 τραυματίστηκαν.

Από την Αθήνα ο φορ του Παναθηναϊκού δεν είχε πολλά να προσφέρει. Όχι περισσότερα από τη λύπη του και μια προσευχή για εκείνους που έφυγαν τόσο άδικα και φυσικά τις οικογένειές τους που έμειναν πίσω.

" Είμαι ακόμη σοκαρισμένος με τα χθεσινά φρικτά νέα για ό,τι συνέβη στη Στοκχόλμη", έγραψε στο instagram δίπλα στη φωτογραφία της όμορφης σκανδιναβικής πόλης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK