Ο Μαρίνος ... επικήρυξε με 2.000 ευρώ τις διαρροές

Πώς επιχείρησε να "γλυκάνει" τους παίκτες του ο Κομπότης στο τοπικό ντέρμπι με τη Λαμία, γιατί ο Φούντας θέλει να... δραπετεύσει από τη Γερμανία και πως ο Ουάρντα μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ πριν καν πατήσει στη Θεσσαλονίκη. Έρχονται πρόστιμα μέσω Ουζουνίδη στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ! Το Contra.gr... σερβίρει τα καλύτερα παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Ο Μαρίνος ... επικήρυξε με 2.000 ευρώ τις διαρροές

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ... ΣΕΛΦΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Πυρ και μανία ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τους ποδοσφαιριστές του για τις διαρροές στον Τύπο. O προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε στους "πράσινους" ότι θα πέσει πρόστιμο 2.000 ευρώ στον καθένα εάν συνεχιστεί το φαινόμενο.

Όπως διαβάζουμε στο "ΕΘΝΟΣ" ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στα social media, ρωτώντας τους ποδοσφαιριστές του γιατί δεν γεμίζουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με φωτογραφίες όπως έκαναν μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Ουζουνίδης σημείωσε ότι κάποιοι κοιτάνε να παίζουν στα μεγάλα ματς γιατί ψάχνουν μεγαλύτερα συμβόλαια! " Εάν δεν παίξετε όπως πρέπει σε όλα τα παιχνίδια, κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί σας!"

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΚΥΡΟ ΣΕ "ΠΡΙΓΙΟ" - ΣΑΚΧΟΦ

Στον "Κλικαδόρο" της "LIVESPORT" διαβάζουμε για την επίσκεψη Γερμανού ατζέντη στο ΟΑΚΑ την ημέρα του ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Ήρθε, όπως αναφέρεται, για να παρακολουθήσει τους Πρίγιοβιτς, Σάκχοφ ωστόσο και οι δύο δεν... τράβηξαν στο ματς, το ταξίδι όμως, του Γερμανού... δικαίωσε ο Τσίμιροτ που μπήκε στο "μπλοκάκι" του κατασκόπου.

Ο Βόσνιος μέσος φημολογείται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατά, ενώ παράλληλα οι δικοί του εκπρόσωποι του κάνουν... προξενιά με γερμανικές ομάδες. Λέτε τελικά να μην ήταν τυχαία η επίσκεψη του Γερμανού agent στο ΟΑΚΑ;..

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ

Ο Γιάννης Κομπότης είχε τονίσει στους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού ότι το παιχνίδι με την Λαμία είναι υψίστης σημασίας, αναφορικά με το ποιος κάνει το... κουμάντο στην περιοχή. Μάλιστα, για να τους τονώσει ώστε να πάρουν τη νίκη τους έταξε πριμ για κάθε γκολ που θα πετύχαιναν. Στην "LS" διαβάζουμε ότι η "ταρίφα" για το κάθε... τεμάχιο ήταν 10.000 ευρώ!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Να φύγει άμεσα από την Γερμανία ψάχνει τρόπο ο Ταξιάρχης Φούντας. Σύμφωνα με την στήλη "πληροφοριοδότης" στην "ΩΡΑ", ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ούτε τη Γ' Κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος βρίσκει χρόνο συμμετοχής και το Γενάρη σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση. Με τη φανέλα της Σόνεχοφ, ο άλλοτε παίκτης και του Πανιωνίου μετρά μόλις 3 συμμετοχές.

ΤΟ "CHECK-IN" ΓΙΑ ΟΥΑΡΝΤΑ!

Λέτε να πουληθεί χωρίς καν να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Αμρ Ουάρντα; Ο Αιγύπτιος που αγωνίζεται δανεικός από τους Θεσσαλονικείς στον Ατρόμητο, όπως αναφέρει ο "πληροφοριοδότης" της "Ωρας" έχει ήδη γίνει ριπόρτ για λογαριασμό ξένων ομάδων που τον παρακολουθούν. Μάλιστα, στο ντέρμπι Ατρόμητος - Πανιώνιος, σύμφωνα με το δημοσίευμα βρέθηκε και ο συμπατριώτης μάνατζερ του "Φαραώ", Μαμντούχ Είντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK