Η... σφυριά για Μιραλάς και η επιθυμία του Ουάρντα

Ποιο πρόσωπο που έπαιξε ρόλο στην πώληση του Μιραλάς από τον Ολυμπιακό στην Έβερτον βάζει... τρικλοποδιά στην επιστροφή του Βέλγου, το κόλπο του Χιμένεθ με τον Λόπες, η ατάκα του Κούπερ για Ουάρντα και Ατρόμητο! Τα πιο... ψαγμένα παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο της Παρασκευής σε ένα κείμενο.

Η... σφυριά για Μιραλάς και η επιθυμία του Ουάρντα

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;

-- Ξεκινάμε με την Γάτα και τον " Ευαγγελιστή ". Μην περιμένετε μεταγραφή αυτές τις μέρες στο λιμάνι. Σύμφωνα με την πιάτσα των agents, η ενίσχυση στον Ολυμπιακό πάει για μετά την πρωτοχρονιά. Αυτό δεν σημαίνει πως σταματά η... έρευνα, απλά μετά από μία εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις όσον αφορά τον πρώτο... νέο.

-- Ο Κέβιν Μιραλάς διαρρέει στο περιβάλλον του στην Ελλάδα πως η υπόθεση "Ολυμπιακός" δεν έχει χαθεί οριστικά, αλλά γίνονται κινήσεις τακτικής. Η στήλη βέβαια έμαθε πως η Γουέστ Χαμ μπορέί να αποκτήσει προβάδισμα, αν πραγματικά θέλει τον Βέλγο...

Βλέπετε ο αδερφός του Ντέιβιντ Μόγιες, του νέου τεχνικού των "σφυριών", είναι μάνατζερ και μάλιστα είχε μεσολαβήσει στο να γίνει η μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό στην Έβερτον! Έχει εξαιρετική σχέση με τον Ενροτό ( μάνατζερ του Βέλγου), οπότε η υπόθεση είναι στα χέρια των Άγγλων για... ευνόητους λόγους. Μάλιστα ο μανατζερ Μόγιες είχε κάνει και την μεταγραφή του νεαρού Βέλλιου στην Έβερτον με προπονητή τον αδερφό του Ντέιβιντ...

ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ

-- Συνεχίζουμε με Sportday και " Τρελό του Χωριού ". Ο Μανόλο Χιμένεθ επιμένει... λατινικά και... αριστερά. Θέλει βασικό αριστερό μπακ, αφού ο Λόπες μάλλον θα καθιερωθεί ως εξτρέμ! Δυο σε ένα δηλαδή. Με μία μεταγραφή δηλαδή θα καλυφθεί το κενό στα άκρα και ταυτόχρονα θα υπάρχει μπακ-απ του Ισπανού άσου, ο οποίος στα νιάτα του έπαιζε ως εξτρέμ.

Στην ΑΕΚ πάντως είναι... μαζεμένοι ενόψει Γενάρη, αφού το καλοκαίρι αναμένεται... καυτό με τις περιπτώσεις των Αραούχο και Λιβάγια να αποτελούν προτεραιότητα. Κοστίζουν πολλά όμως...

-- Η στήλη συνεχίζει αποκαλύπτοντας πως το μπάτζετ για συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ τόσο στη θέση του μπακ όσο και στο κέντρο, είναι 600.000€! Δηλαδή ο "δικέφαλος" πάει για προσθήκη από το πάνω ράφι σε μία μεταγραφική περίοδο... παγίδα.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΥΠΕΡ

-- Πάμε σε Livesport και " ΚΛΙΚΑδόρο" . Ο Αμρ Ουάρντα έκανε... όργια στον πρώτο γύρο και όπως είναι λογικό στον ΠΑΟΚ κάνουν δεύτερες σκέψεις για ενδεχόμενη επιστροφή του. Ειδικότερα από τη στιγμή που ο Λάμπρου δεν... βλέπεται στον Πανιώνιο. Βέβαια, ο Αιγύπτιος δεν θέλει να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο ούτε με σφαίρες.

Αυτό γιατί σύμφωνα με τη στήλη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ του ζήτησε να τελειώσει τη σεζόν στο Περιστέρι έτσι ώστε να είναι φορμαρισμένος στο Μουντιάλ. Δεν είναι στο χέρι του πάντως η τελική απόφαση....

-- Τρεις μάνατζερ δουλεύουν την αποχώρηση του Εμάνουελ Εμενίκε από τον Ολυμπιακό! Υπάρχουν επαφές με Οσμανλίσπορ, Ερυθρό Αστέρα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι. Παίρνει και πολλά ο Νιγηριανός, οπότε η υπόθεση γίνεται δύσκολη.

ΧΕΡΤΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ!

Κλείνουμε με Sportime και " aGent Greek ". Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος πέρασε και δεν ακούμπησε στον ΠΑΟΚ. Υπέγραψε στην Έστερσουντ και όχι μόνο παίζει, αλλά είναι από τους κορυφαίους στην πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Πλέον τα μάτια της Χέρτα βρίσκονται πάνω του και δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη τον Γενάρη με μεταγραφή στην Μπουντεσλίγκα! Τον κοιτάει πάντως και η Μίντιλαντ από την Δανία που γενικότερα είναι πλούσια ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK