Η σωτηρία του ΠΑΟΚ

Η σωτηρία του ΠΑΟΚ
Η λύση για τη σωτηρία και την εξυγίανση του ΠΑΟΚ είναι μια και μοναδική: ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ.

Είναι ένα μεγάλο όραμα, μια κίνηση καλά μελετημένη, εφαρμοσμένη σε πολλές ευρωπαικές ομάδες η οποία προχωράει με αργά και σταθερά βήματα και κατά την εκτίμησή μου θα έχει γίνει πραγματικότητα στον ΠΑΟΚ το αργότερο σε 2-3 χρόνια.

Το σχέδιο είναι απλό και ξεκάθαρο:
1o βήμα: εγγραφή χιλιάδων μελών στον Α.Σ. ΠΑΟΚ (έχει ξεκινήσει ήδη) 2ο βήμα: μετατροπή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε εταιρεία λαϊκής βάσης έπειτα από απόφαση- ψηφοφορία των μελών του Α.Σ. ΠΑΟΚ Απαιτείται και μια νομοθετική ρύθμιση έτσι ώστε να είναι απολύτως νόμιμη αυτή η κίνηση. Στη ρύθμιση αυτή έχει δεσμευθεί δημόσια ότι θα προχωρήσει ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Ορφανός όταν εκπληρωθούν τα παραπάνω ή και νωρίτερα. Στη συνέχεια θα δοθεί κάποιο ποσό ως αποζημίωση (είτε με συμφωνία είτε με απόφαση δικαστηρίου) στο μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα περάσει στον έλεγχο του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Πώς θα λειτουργεί στη συνέχεια η ΠΑΕ:
Όλα τα μέλη του Α.Σ. ΠΑΟΚ κάθε 3-4 χρόνια θα εκλέγουν το μάνατζμεντ της παε, το οποίο θα διαχειρίζεται τα θέματα της παε όπως αυτό νομίζει και θα ελέγχεται από τη Γενική Συνέλευση και το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ.( π.χ. θα υπάρχει «ψηφοδέλτιο Κούδα», «ψηφοδέλτιο Μπόμπολα», «ψηφοδέλτιο Φούφουτου» και τα μέλη θα διαλέγουν). Κάθε μέλος θα έχει μία ψήφο. Παράλληλα, το μεγαλύτερο μέρος των συνδρομών των μελών θα δίνεται στην παε για την ενίσχυση του μπάτζετ. (π.χ. 10000 μέλη=1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, 20000 μέλη=2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο). Οι πετυχημένοι θα επιβραβεύονται και θα συνεχίζουν, στους αποτυχημένους θα κουνάμε το μαντήλι. Ούτε μεγαλομέτοχοι, ούτε μετοχές με συμφωνητικά, ούτε πλαστές πλειοψηφίες, ούτε επενδυτές από τη Σαχάρα, ούτε εκβιασμοί, ούτε διαπλοκή. Τίποτα.

Την κίνηση αυτή στηρίζουν το 100% των οργανωμένων συνδέσμων του ΠΑΟΚ, πλήθος επωνύμων Παοκτσήδων όπως Κώστας Ζουράρις, Μανόλης Μητσιάς, Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Αυτιάς, Κώστας Τσαρούχας, ο ζωγράφος Διγενής, οι παλιοί πρόεδροι του μπάσκετ Λάκης Οικονομίδης, Λάκης Αλεξόπουλος, οι περισσότεροι βετεράνοι ποδοσφαιριστές και φυσικά ο λαός του ΠΑΟΚ. Υπέρ της λαϊκής βάσης είχε ταχθεί στο παρελθόν και ο Γιώργος Κούδας. (Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που δε γνωρίζω ή δε θυμάμαι)

Γι’ αυτό, Παοκτσή μην αφήνεις τους άλλους να καθορίζουν την τύχη της ομάδας σου. ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ & ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στον ερασιτέχνη, πάρε μέρος σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις και παράλληλα νιώσε την περηφάνια που τα χρήματα σου θα ενισχύουν τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου.

ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ στις αλλεπάλληλες «χούντες» των τυχάρπαστων και επαγγελματικά αποτυχημένων που ελέγχονται από κόμματα και συμφέροντα (Μπατατούδης, Γούμενος).

ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ στη μιζέρια και στη μετριότητα της 4ης θέσης.Κάνε τον ΠΑΟΚ αυτόνομο και ανεξάρτητο.
Δώσε στον ΠΑΟΚ τη δυναμική που του αξίζει.
Γίνε μέρος της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, μην τη παρακολουθείς απλώς.

Και θυμήσου ότι (όπως είπε και ο Διγενής στο πρώτο συνέδριο για τη λαϊκή βάση στις 3 Απριλίου):
«μια μέρα η σταγόνα θα γίνει βροχή και θα ξεπλύνει τη βρωμιά»...

ΥΣ: Είμαι διαθέσιμος για όποιον θέλει λεπτομέρειες για τον τρόπο εγγραφής στον Α.Σ. ΠΑΟΚ

Γαλάνης Βαγγέλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK