Η συνταγή Λυμπερόπουλου, το ενδιαφέρον για Καπίνο και η συνάντηση Ριβάλντο-Ζιοβάνι

Ποια συνταγή αναμένεται να ακολουθήσει για ακόμη μια φορά η ΑΕΚ; Θα φέρει πρόταση τον Ιανουάριο ο Στέφανος Καπίνο; Πώς και γιατί συναντήθηκαν ο Ριβάλντο με τον Ζιοβάνι και τι ατάκες αντάλλαξαν Καρυπίδης-Γκάλης; Τα πιο "ζουμερά" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Η συνταγή Λυμπερόπουλου, το ενδιαφέρον για Καπίνο και η συνάντηση Ριβάλντο-Ζιοβάνι

ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αφού οι... Σκανδιναβοί της βγαίνουν της ΑΕΚ γιατί να αλλάξει συνταγή; Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να έρθει σε συμφωνία με τον μάνατζερ του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ψάχνει ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνα στη... βόρεια πλευρά της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το "Εθνοσπόρ" και τη στήλη "True Stories", ο "Λύμπε" έχει σταμπάρει κάποιον παίκτη, πιθανότατα Δανό, ο οποίος θέλει να... βγει περίπτωση "Γιόχανσον".

ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Ο ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΤΣΟΣΙΤΣ

Τη διακοπή του πρωταθλήματος εκμεταλλεύτηκε ο αμυντικός της ΑΕΚ, Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος πήρε το αμόρε του, την πανέμορφη Αργυρώ Γάτου και την πήγε στα... μέρη του. Οι δυο τους έκαναν βόλτα στο Βελιγράδι και ανέβασαν μια ρομαντική φωτογραφία στα social media.

Η συνταγή Λυμπερόπουλου, το ενδιαφέρον για Καπίνο και η συνάντηση Ριβάλντο-Ζιοβάνι

H ATAKA ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΗ

Όπως διαβάζουμε στη στήλη "True Stories" του "Εθνοσπόρ" μέσα στα αποδυτήρια του "Βικελίδης" ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τον Νίκο Γκάλη και αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες ατάκες. "Νικ έλα να σε παίξω ένα μονό, σε βλέπω σε καλή κατάσταση" του είπε, ενώ τον ρώτησε "πώς στεόσουν στον αέρα και δεν έπεφτες;", για να απαντήσει ο Γκάλης "μήπως ξέρω εγώ; Moυ έβγαινε στο παιχνίδι!"

ΤΟ ΛΑΘΟΣ... ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

Ένα από τα πιο περίεργα που συνέβησαν στο Ελλάδα-Κροατία ήταν το... μπέρδεμα που έγινε πριν τη σέντρα, με συνέπεια οι Έλληνες φίλαθλοι να χειροκροτήσουν έντονα τους Κροάτες. Κι αυτό γιατί όταν βγήκαν για προθέρμανση οι τρεις κίπερ της Εθνικής Κροατίας, επειδή φορούσαν γαλάζια φόρμα, το κοινό μπερδεύτηκε. Μετά ωστόσο τους γιούχαρε κατά το εθνικό ύμνο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ Ο ΦΙΓΚΕΙΡΑΣ

Το ρεπό του εκμεταλλεύτηκε ο Φιγκέιρας και πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του. Ο μπακ του Ολυμπιακού έκανε μια βόλτα στα αρχαία της πρωτεύουσας και ανέβασε και φωτογραφία στα social media. Τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του άλλωστε δεν κρύβουν την αγάπη τους για τη χώρα μας.

ΚΙ ΑΛΛΗ ΙΤΑΛΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΠΙΝΟ

Ενδιαφέρον από Ιταλία για τον Στέφανο Καπίνο του Ολυμπιακού αποκαλύπτει η στήλη "True Stories" του "Εθνοσπόρ". Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε περίπτωση ο κίπερ ζητήσει ο ίδιος μεταγραφή τον Ιανουάριο (μετά τα όσα έχουν γίνει) δεν αποκλείεται οι "ερυθρόλευκοι" να κινήσουν διαδικασίες για τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, Γιαννιώτη, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει και "δένεται" με ιδιωτικό συμφωνητικό. Το καλοκαίρι η Ουντινέζε ήθελε Καπίνο, αλλά ο Ολυμπιακός δεν τον έδινε. Τώρα;

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΡΙΒΑΛΝΤΟ-ΖΙΟΒΑΝΙ

Σε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι στη Μοζαμβίκη οι θρύλοι της Μπαρτσελόνα αντιμετώπισαν πρώην παίκτες της χώρας, όπως διαβάζουμε στον "Γαύρο". Στην ομάδα της Μπάρτσα έπαιξαν μαζί οι Ριβάλντο και Ζιοβάνι, με τον Ολυμπιακό να έχει την... εκπροσώπησή του. Οι δύο Βραζιλιάνοι άσοι διατηρούν φιλικές σχέσεις, ενώ έχουν υπάρξει συμπαίκτες τόσο στη Μπαρτσελόνα, όσο και στον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK