Η τιμή ποινή δεν έχει

Η τιμή ποινή δεν έχει

"Θα κυνηγήσουμε τη βία στα γήπεδα και θα τιμωρήσουμε κάθε υπεύθυνο!"

"....."

"Η τακτική μας είναι σκληρές τιμωρίες, οι οποίες θα τηρούνται κατά γράμμα!"

"....."Πραγματικό γράμμα στο playboy και η απάντηση...

"Αγαπητό Playboy, είσαι το καλύτερο περιοδικό που έχω διαβάσει ποτέ. Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το σκύλο μου, και είμαι σε βαθιά απόγνωση. Κάθε φορά που κάνω έρωτα με το φίλο μου (είμαι gay), ο σκύλος μας (αγ.. Βερνάρδου) έρχεται και του γλύφει τα "καλαμπαλίκια". Έχουμε δοκιμάσει να τον δέσουμε ή να τον κλείσουμε έξω από το δωμάτιο, αλλά ουρλιάζει τόσο δυνατά που δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε.
Άσε που διαμαρτύρονται και οι γείτονες, γιατί μας αρέσει να το κάνουμε στις3 το πρωί, και εκείνη την ώρα, όλοι οι ξενέρωτοι κοιμούνται.

Έτσι αναγκαστικά αφήνουμε το σκύλο ελεύθερο, αλλά με το που ακουμπάει με τη γλώσσα του τα αχαμνά του φίλου μου, τελειώνει (ο φίλος μου,όχι ο σκύλος) και δεν μπορούμε να απολαύσουμε την ερωτική μας περιπέτεια.
Άσε που φοβάμαι μήπως κολλήσει τίποτα ο σκύλος, γιατί μόλις πρόσφατα ξεφορτωθήκαμε τον έρπη.

Σε παρακαλώ, βοήθησέ με, είμαι απελπισμένος".
Χρήστος Τρίκαλα

"Αγαπητέ Τρικαλά,
Το πρόβλημά σου είναι εξαιρετικά απλό. Μόλις ο σκύλος έρθει στο Δωμάτιο, θα αλείφετε και οι δυο σας τα "μπιρμπιλόνια" σας με ζουμί από χοιρινή μπριζόλα.Έτσι ο σκύλος θα γλύφει και τους δυο σας και θα τελειώνετε ταυτόχρονα.
Αν η λύση σου φαίνεται κακή (γιατί θα τελειώνετε και οι δυο γρήγορα), μπορείτε την επόμενη φορά που θα μπει στο δωμάτιο ο σκύλος, να τον πηδήξετε και οι δύο (ταυτόχρονα) από πίσω. και πες μου μετά αν θα ξαναέρθει στο δωμάτιο.
Ε, αν και αυτό αποτύχει, μπορείς να αλείψεις τα "κουρκουμπίνια" του φίλου σου με λίγη φόλα".
Με την υπογραφή...

Τις προηγούμενες μέρες στα δελτία ειδήσεων παίχθηκε η γέννηση πεντάδυμων από μία γυναίκα, η οποία όμως δεν μπόρεσε να χαρεί και τα 5 μωρά, καθώς το ένα δυστυχώς πέθανε. Δημοσιογράφος, λοιπόν, ενός ιδιωτικού καναλιού θεώρησε σωστό να πει το εξής παρακάτω: "Από τα 5 μωρά το ένα ΚΑΤΑΦΕΡΕ και πέθανε!" Μιλάμε για μεγάλο κατόρθωμα... του δημοσιογράφου.

24MEDIA NETWORK