Η τιμή του Μπακασέτα και η επιστροφή του ασώτου

Ο "ακριβός" Μπακασέτας, η αδερφική σχέση των νέων αποκτημάτων της ΑΕΚ, ο πρώην "κιτρινόμαυρος" που είναι... πρώτη μούρη στην κούπα που κατέκτησε η νυν ομάδα του και το παρασκήνιο στην επιστροφή του... ασώτου. Αυτά είναι τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας.

Η τιμή του Μπακασέτα και η επιστροφή του ασώτου

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

Ο ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Επίκαιρος σήμερα ο Μπακασέτας, ελέω και της επιστροφής του στη Νέα Σμύρνη με τη φανέλα της ΑΕΚ. Η εφημερίδα "liveSPORT" αποκαλύπτει στοιχεία για το συμβόλαιό του, αναφέροντας πως καλύτερες αποδοχές από τον διεθνή άσο της Ένωσης έχουν μόνο οι Αλμέιδα, Αραούχο, Μάνταλος και Πατίτο. Ο "Μπάκα" αμείβεται με 280.000 ευρώ (καθαρά) ετησίως έχοντας υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΝΕΟΙ

Πολύ καλά φαίνεται πως τα πηγαίνουν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ. Ο Σέρχιο Αραούχο και ο Βινίσιους Φρέιτας. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, με τον Αργεντινό φορ που ανέβασε τη φωτογραφία τους στο Ιnstagram να γράφει τη λέξη "brothers" σχολιάζοντάς την.

ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ Ο ΠΡΩΗΝ

Ο Θέσαρ Άρθο κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο του κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στο Καζακστάν ως μέλος της Καϊράτ Αλμάτι. Το Σάββατο μάλιστα σκόραρε στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην Αστάνα και η ομάδα του νίκησε με 2-0 κατακτώντας το τρόπαιο. Μάλιστα στην αναμνηστική φωτογραφία (την οποία επέλεξε ο Αρσάβιν να αναπαράγει στο Instagram) ο Ισπανός αμυντικός είναι αυτός που κρατά το τρόπαιο και το υψώνει στον αέρα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα για την επαναδραστηριοποίηση Αραβίδη στα social media και να που ο διεθνής φορ επαναδραστηριοποιείται και αγωνιστικά. Ο φορ της Ένωσης που βρισκόταν στον... πάγο μετά την κόκκινη που είχε αντικρίσει στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 19 Δεκεμβρίου για κουτουλιά αλά Ζιντάν στον Θοδωρή Μπέριο, έκανε συσπειρωτικό ποστάρισμα και λίγα 24ωρα αργότερα συμπεριλήφθηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο. Μένει να δούμε αν θα βρίσκεται στην τελική 18άδα η αν θα είναι ο 19ος που θα κοπεί.

ΤΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK