Η τρομερή πατέντα του Λέοβατς για να παίζει FIFA παντού!

Ο Μαρίν Λέοβατς έχει το gadget που θα ήθελε κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του. Ο Κροάτης ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ το...παρουσίασε στους συμπαίκτες του στην προετοιμασία και το δωμάτιό του είχε γίνει το μέρος συνάντησης για τις μεγάλες μάχες που δόθηκαν στο FIFA και στο Pro.

Η τρομερή πατέντα του Λέοβατς για να παίζει FIFA παντού!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λέοβατς είναι λάτρης των παιχνιδιών στοPSκαι διαθέτει μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών. Αναζητούσε όμως τρόπο να μην έχει ανάγκη να στήνει κάθε φορά ολόκληρο μηχανισμό σε τηλεόραση. Και βρήκε τη λύση στο εξωτερικό.

Ο Κροάτης ρώτησε, έψαξε και βρήκε ένα μαγαζί στην Αυστρίαστο οποίο έδωσε την παραγγελία. Μια ειδική μεταλλική βαλίτσα, η οποία στη μια της πλευρά έχει ενσωματωμένη οθόνη - μόνιτορ. Στην άλλη πλευρά είναι άδεια και εκεί, ο Λέοβατς τοποθετεί τοPS4. Η σύνδεση οθόνης - παιχνιδομηχανής είναι εύκολη καθώς υπάρχουν τα απαραίτητα καλώδια, ενώ υπάρχει και έξοδος για την παροχή ρεύματος.

Η συγκεκριμένη βαλίτσα έκανε τηνεμφάνισή της στην καλοκαιρινή προετοιμασία και πλέον ο Λέοβατς την έχει μαζί του και σε αρκετά από τα ταξίδια της ομάδας. Και φυσικά, κάθε ομάδα που...σέβεται τον εαυτό της, στήνει τουρνουά με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αν και αυτό που μένει περισσότερο από όλα είναι ο χαβαλές και τα όσα γίνονται στο δωμάτιο την ώρα που δίνονται οι μάχες εντός του... ηλεκτρονικού γηπέδου.

Τρομεροί:

Η τρομερή πατέντα του Λέοβατς για να παίζει FIFA παντού!

Α. Τ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK