Ιδού η Ρόδος, ιδού και οι εκλογές της ΕΠΟ

Ένα όνομα μόνο προκάλεσε έκπληξη από τους προτεινόμενους της παράταξης του Βαγγέλη Γραμμένου για προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ εφόσον γίνει δεκτή η σχετική προσφυγή από το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο την ερχόμενη Τρίτη.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και οι εκλογές της ΕΠΟ

Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη. Η Ένωση του στην γενική συνέλευση του Ιουνίου υπερψήφισε και μάλιστα, με 3-0 τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη, έδωσε το παρών στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Ελευθεριάδη που πήρε το δακτυλίδι από τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ και γενικά, η συμπολίτευση θεωρούσε ότι τα Δωδεκάνησα, ένωση στην οποία ανήκει και ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος, ανήκουν στο άρμα της.

Ο συγκεκριμένος πρόεδρος πάντως, δεν φημίζεται και για την σταθερότητα του αφού ήταν παρών τον περασμένο Μάϊο στο “Μακεδονία Παλάς” στην συγκέντρωση της αντιπολίτευσης που πλέον, φαίνεται να παίρνει το προβάδισμα για τις εκλογές της ΕΠΟ, όποτε γίνουν αυτές: στις 26 Οκτωβρίου ή αργότερα.

Δεν θα αποτελέσει (νέα) έκπληξη λοιπόν, αν μέχρι τις αρχαιρεσίες η ΕΠΣ Δωδεκανήσου αλλάξει στρατόπεδο εκ νέου (στην ποδοσφαιρική διάλεκτο... “αν το γυρίσει το μπιφτέκι”). Θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της συνάντησης που θα έχει σήμερα Πέμπτη με τον Δημήτρη Ελευθεριάδη. Η “Ένωση”πάντως, θα ήθελε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, όσοι πιστοί προσέλθετε...

Α.Π.

News 24/7

24MEDIA NETWORK