Ήρθε και θέλει να μείνει Ελλάδα ο Μοράις

Ήρθε, έφυγε, αλλά θα ξανάρθει στην Αθήνα ο τέως προπονητής της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις. Το σπίτι που θα αφήσει τέλη Μαρτίου στη Βουλιαγμένη, η θέλησή του να ξαναδουλέψει στην Ελλάδα, όχι μεσούσης σεζόν, αλλά από την αρχή!

Ήρθε και θέλει να μείνει Ελλάδα ο Μοράις
morais ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήρθε, έφυγε, αλλά θα ξανάρθει στην Αθήνα ο τέως προπονητής της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις. Το σπίτι που θα αφήσει τέλη Μαρτίου στη Βουλιαγμένη, η θέλησή του να ξαναδουλέψει στην Ελλάδα, αλλά όχι μεσούσης σεζόν, αλλά από την αρχή!

Στις 18 Ιανουαρίου ο Ζοζέ Μοράις αποχώρησε από τον πάγκο της ΑΕΚ. Εκείνη τη μέρα, μετά την ήττα (3-2) από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Πορτογάλος αποχώρησε από την Ένωση, με την οποία σε 14 παιχνίδια είχε 3 νίκες, 8 ισοπαλίες και 3 ήττες. Ήταν πρόωρο το αντίο του 52χρονου προπονητή, ο οποίος λίγες μέρες μετά την ήττα στην Αιτωλοακαρνανία έφυγε από την Αθήνα και πήγε στην πατρίδα του.

Προ ημερών ο Μοράις επέστρεψε στην Ελλάδα, για βόλτα. Άλλωστε το σπίτι στο οποίο διέμενε, είναι πληρωμένο και τον Μάρτιο και τα πράγματά του δεν τα έχει μαζέψει ακόμα. Τώρα βρίσκεται ξανά στην Πορτογαλία, όμως θα ξανάρθει για να αφήσει μια και καλή το σπίτι στη Βουλιαγμένη.

Ο Ίβηρας τεχνικός μπορεί να έφυγε από την ΑΕΚ και να μην ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δεν αισθάνεται πικραμένος για το "διαζύγιο". Στους φίλους που έκανε στην Ελλάδα, το διάστημα που καθοδήγησε τον Δικέφαλο, έλεγε ότι ήταν κακό το timing κατά το οποίο συμφώνησε να δουλέψει με την ΑΕΚ. Ότι αν αναλάμβανε την ομάδα από την αρχή, θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα.

Μάλιστα θέλησή του είναι ξαναδουλέψει στην Ελλάδα, με την προϋπόθεση, βέβαια, πως θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας που θα πει το "ναι", από την αρχή. Να κάνει αυτός τον σχεδιασμό και την καλοκαιρινή προετοιμασία. Αν τα καταφέρει, θα το δείξει ο χρόνος...

Δ. Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK