Ισπανός τερματοφύλακας ζει το όνειρό του στην Ελλάδα

Ο λόγος για τον κίπερ της Βέροιας, Τζόναθαν Λόπεθ, ο οποίος απολαμβάνει κάθε στιγμή στη χώρα μας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ισπανός τερματοφύλακας ζει το όνειρό του στην Ελλάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "LiveSport" ένας από τους παίκτες που απολαμβάνουν όσο τίποτε άλλο το ελληνικό πρωτάθλημα και γενικότερα τη ζωή στην Ελλάδα είναι ο Ισπανός τερματοφύλακας της Βέροιας, Τζόναθαν Λόπεθ.

Ο 35χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, όμως θα ήθελε σαν τρελός να το ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο τουλάχιστον. Ο Λόπεθ μόνο πρωτάρης δεν είναι άλλωστε στην Ελλάδα. Έχει παίξει μια σεζόν στο Λεβαδειακό (2009-10), αλλά και μια διετία στη Βέροια (2012-14), μετακόμισε για ένα χρόνο στην Ισπανία και τη Χετάφε και επέστρεψε το 2015 ξανά στην ομάδα της Ημαθίας.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς της Βέροιας και έχει κρατήσει δύο φορές ανέπαφη την εστία του. Βέβαια η ομάδα δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά έχοντας έξι βαθμούς σε επτά ματς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Του Λόπεθ όμως απ' ότι φαίνεται του αρέσει αρκετά η ζωή στην πόλη και ίσως έχει πάρει απόφαση να μείνει και μόνιμα εκεί αφού κρεμάσει τα γάντια του. Λέτε να τον δούμε και επιχειρηματία;

News 24/7

24MEDIA NETWORK