Ιταλικά και βελγικά μάτια για τον Βιδάλ στο "Καραϊσκάκη"

Ο Ιγκόρ Βιδάλ δεν έχει καταφέρει ακόμα να πείσει τον Γιάννη Πετράκη να πάρει μόνιμα φανέλα βασικού, ακόμα και έτσι πάντως η φήμη του εξαπλώνεται ανά την Ευρώπη.

0-1
0-1 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο προσεχές παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" άνθρωποι τόσο από την Κιέβο Βερόνα όσο και τη Μέχελεν (ομάδες που φιλοξενούν παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα στο ρόστερ τους θα έχουν τα μάτια τους στραμμένα και στον 21χρονο Βραζιλιάνο winger.

To συμβόλαιο του παίκτη με τον ΠΑΣ λήγει τον Ιούνιο του 2019 κάτι που σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μιλήσουν πρώτα μετά τον Γιώργο Χριστοβασίλη και στη συνέχεια με οποιονδήποτε άλλο.

Ηδη ο μεγαλομέτοχος των Ηπειρωτών τρίβει τα χέρια του αφού δεν είναι λίγο να βγάλει χρήματα από παίκτη ο οποίος εφέτος χρησιμοποιήθηκε μόλις τρεις φορές ως βασικός.

Ο Βιδάλ πάντως από τη δική του πλευρά του κάνει ότι μπορεί για να αυξήσει το χρόνο συμμετοχής του. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν από τους λίγους που προσπάθησαν στα 29 λεπτά που αγωνίστηκε. Εφέτος μετράει συνολικά 18 παρουσίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με δύο γκολ.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK