Ίβιτς: "Αποτύχαμε, τις ευθύνες τις παίρνω εγώ..."

Ο Βλάνταν Ίβιτς παραδέχτηκε την αποτυχία του ΠΑΟΚ στο φινάλε και πήρε πάνω την ευθύνη για την απώλεια της πρωτιάς στα πλέι οφ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
ivic MOTIONTEAM

"Μετά από 2ο γκολ, είχαμε αρκετούς παίκτες οι οποίοι είχανε πρόβλημα όσον αφορά την κούραση, πρώτος ήταν ο Ενρίκε που ζήτησε αλλαγή, δεν ήταν να βγει αυτός από το παιχνίδι.

Στη δεύτερη αλλαγή που μπήκε ο Κάνιας, βέβαια μετά όταν ισοφάρισε ο αντίπαλος ήταν τελείως διαφορετικό, έπρεπε να κυνηγήσουμε, έπρεπε να προσπαθήσουμε να βάλουμε το τρίτο γκολ, γιατί γνωρίζαμε και με την ισοπαλία δεν θα είχαμε αυτό που θέλαμε, βέβαια από τους παίκτες που μπορούσα να βάλω, διάλεξα τον Χαρίση που ήταν φρέσκος, προσπάθησε να μας δώσει κάποια πράγματα.

Δεν μπορώ να έχω παράπονο όσον αφορά τον ίδιο. Βγήκαμε μπροστά για να προσπαθήσουμε να βάλουμε το 3ο γκολ και δυστυχώς από μια κόντρα επίθεση το δεχτήκαμε εμείς και χάσαμε το παιχνίδι. Όσον αφορά το σχέδιο, είχα σχέδιο να προσπαθήσω να κρατήσουμε το σκορ, ναι", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

"Τελείωσε η χρονιά, εμείς πριν λίγες ώρες έχουμε τελειώσει το ματς, περιμένουμε να ξαναμιλήσουμε, να τα δούμε, εμείς σας λέω ότι τώρα αποτύχαμε. Αυτό που κάναμε σε αυτά τα ματς για μένα ήταν αποτυχία και σας είπα ότι τις ευθύνες τις παίρνω εγώ. Εγώ είμαι ο προπονητής είναι φανερό δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όσον αφορά τον κ. Σαββίδη, αυτός γνωρίζει τι συμβαίνει και βέβαια ότι εμείς θα συζητήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει".

Όσον αφορά στο αν επιθυμεί να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Κοιτάξτε, εγώ σας είπα, εγώ είμαι εδώ σχεδόν 1,5 χρόνο και αυτό που αφήνω αυτή τη στιγμή, είναι να περάσει αυτή η μέρα, να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε όλοι και από εκεί να συζητήσουμε να δούμε τι είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ".

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα μετά το φινάλε του αγώνα που βρήκε τον ΠΑΟΚ να χάνει με 3-2 και να μένει εκτός προκριματικών του Champions League, είπε: "Ήμασταν καλύτεροι αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Ρισκάραμε και δυστυχώς χάσαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK