JUVENTUS TIFOSI GR CLUB

JUVENTUS TIFOSI GR CLUB
Ήρθε η ώρα του λαού της Γιουβέντους στην Ελλάδα!
Το JUVENTUS TIFOSI GR CLUB διοργανώνει τις πρώτες του συναντήσεις…

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 12.30 το μεσημέρι, ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συνάντηση. Επειδή το club δεν έχει ακόμη τη δική του στέγη, θα φιλοξενηθεί στο cafe «Gold Game» στο Περιστέρι (Αθ. Διάκου 39, στο τέλος της Τζον Κέννεντυ μετά το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6973-087027 ή να επισκεφτείτε το site του συνδέσμου (www.geocities.com/juvetifosigr), όπου και υπάρχει αναλυτικός χάρτης της περιοχής.

Η πρώτη συνάντηση γίνεται με σκοπό να γνωριστούμε από κοντά, να συζητήσουμε τα διαδικαστικά και τα λειτουργικά θέματα του JUVENTUS TIFOSI GR CLUB ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν, χαράζοντας κοινή πορεία και φυσικά να κουβεντιάσουμε θέματα που σχετίζονται με την αγαπημένη μας ομάδα.

Καλούμε όλους τους Έλληνες bianconeri tifosi να παρευρεθούν στην πρώτη μας συγκέντρωση και να γνωρίζετε πως η παρουσία σας θα τιμήσει την προσπάθεια μας.Μέσα στον Ιούλιο, ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την πρώτη του συγκέντρωση με τους φίλους της βορείου Ελλάδας.
Forza JUVE…

Με δημιουργικούς χαιρετισμούς σε ασπρόμαυρο φόντο
JUVENTUS TIFOSI GR CLUB


News 24/7

24MEDIA NETWORK