Και νέα "πόρτα" σε Μπέο!

Στο κενό έπεσε άλλη μια προσπάθεια του Αχιλλέα Μπέου να πάψει να υφίσταται η ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του έχει επιβληθεί τελεσίδικα από το καλοκαίρι του 2011, καθώς τη Δευτέρα 2/6 η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης που είχε καταθέσει.

Και νέα "πόρτα" σε Μπέο!

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο καταδικασθείς από την αθλητική δικαιοσύνη για την υπόθεση των στημένων αγώνων, Δήμαρχος Βόλου, προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την συγκεκριμένη υπόθεση. Πριν από μερικούς μήνες είχε καταθέσει και αίτηση ανάκλησης της ισόβιας απαγόρευσης, η οποία επίσης είχε απορριφθεί.

Συνεπώς, ο ισόβιος αποκλεισμός του Αχιλλέα Μπέου από τα ποδοσφαιρικά πράγματα εξακολουθεί να υφίσταται, ενώ να θυμίσουμε ότι η απαγόρευση ενασχόλησης με το άθλημα του έχει επιβληθεί και ως περιοριστικός όρος από την ποινική δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ τη Δευτέρα 2/6:

" Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την αίτηση αναψηλάφησης του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 204/2011 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE και της υπ’ αριθμ. 179/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ".

Α.Α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK