Και ο Μήτρογλου στη λίστα της Φιορεντίνα

Ο Νίκολα Κάλινιτς βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και την Tianjin Quanjian, με τον Κώστα Μήτρογλου να αποτελεί έναν από τους πιθανούς αντικαταστάτες του. Δύσκολα θα τον παραχωρήσει τώρα η Μπενφίκα, αφού αποτελεί... καψούρα του προέδρου!

Και ο Μήτρογλου στη λίστα της Φιορεντίνα
mitroglou

Το σίριαλ της πώλησης του Κροάτη επιθετικού φαίνεται πως φτάνει προς το τέλος του, αφού πλήθος δημοσιευμάτων από την Ιταλία θέλουν τελικά τους "βιόλα" να βρίσκουν σημείο επαφής με τους Κινέζους για την πώληση του ( μένει να μάθουμε τη δική του θέση).

Βέβαια, το θέμα είναι με ποιον ποδοσφαιριστή θα αντικατασταθεί, από τη στιγμή που στα ταμεία του συλλόγου θα μπουν πάνω από 35.000.000€. Ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της Φιορεντίνα, είναι και αυτό του Κώστα Μήτρογλου!

Ο Έλληνας στράικερ πραγματοποιεί και φέτος εξαιρετική σεζόν ( 25 εμφανίσεις, 15 γκολ, 2 ασίστ), οπότε αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ήδη επίσημο ενδιαφέρον ( όπως η Βαλένθια), αλλά μέχρι στιγμής έφαγαν... πόρτα!

Αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Μπενφίκα έχει αδυναμία στον "πιστολέρο" και έχει ανάψει κόκκινο σε ενδεχόμενη πώληση του τον Γενάρη. Βέβαια, αν έρθει μία πρόταση άνω των 25.000.000€, τότε θα μπει σε... δεύτερες σκέψεις.

Το καλοκαίρι, πάντως, είναι πιθανό να αλλάξει στέγη ο Έλληνας άσος που βρίσκεται στο ραντάρ συλλόγων από την Πρέμιερ Λιγκ (Κρίσταλ Πάλας), την Πριμέρα (Βαλένθια) και το Καμπιονάτο (Ίντερ παλαιότερα και τώρα Φιορεντίνα), ενώ μην ξεχνάμε πως ήδη έχουν απορριφθεί προτάσεις από την Κίνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK