Κάνει "κωλοτούμπα" για την εισφορά αλληλεγγύης!

Αδιανόητα πράγματα στην Super League! Αρχικώς εισηγήθηκε την εισφορά αλληλεγγύης (που αφορά το χρέος του ΠΑΟ στον Στάθη Ταυλαρίδη) και τώρα την προσβάλλει! Ποια η εξήγηση της κίνησης αυτής...

FOOTBALL LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αυτά που συμβαίνουν στην Super League και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι απίστευτα.

Τη Μεγάλη Τρίτη στη συνεδρίαση του διαιτητικού δικαστηρίου θα εκδικαστεί η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, η οποία επιδίκασε στον Στάθη Ταυλαρίδη το ποσό των 278.820 ευρώ. Στον ποδοσφαιριστή (του Άρη) επιδικάστηκαν επίσης 22.607 ευρώ για φόρο εισοδήματος που αφορούν το οικονομικό έτος 2015, καθώς και 7.655,29 ευρώ για εισφορά αλληλεγγύης (για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου).

Το απίστευτο είναι ότι ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου θα κάνει πρόσθετη παρέμβαση κατά του ποδοσφαιριστή και υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η Super League (για το σκέλος που αφορά την εισφορά αλληλεγγύης και το φόρο).

Πού εντοπίζεται το παράλογο του πράγματος; Ότι στην Επιτροπή που πήρε την απόφαση εισηγήτρια ήταν η εκπρόσωπος της Super League Αργυρώ Ασπρογέρακα. Τώρα όμως ο συνεταιρισμός προσβάλλει την απόφαση! Πώς εξηγείται αυτή η μεταστροφή; Εξηγείται γιατί αν ισχύσει, θ' αποτελεί δεδικασμένο και για άλλους ποδοσφαιριστές στο μέλλον.

Το γεγονός παρόλα αυτά ότι η εκπρόσωπος της Super League εισηγήθηκε την συγκεκριμένη απόφαση και λίγο καιρό μετά ο συνεταιρισμός την προσβάλλει επί της ουσίας δείχνει τη σύγχυση που επικρατεί στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK