Κάντε πόλεμο όχι έρωτα!

Κάντε πόλεμο όχι έρωτα!

Επειδή για όλα φταίνει μόνο οι δημοσιογράφοι και οι παράγοντες δεν έχουν κανένα μερίδιο ευθύνης, ιδού λοιπόν τα γεγονότα της Ν.Σμύρνης στην αναμέτρηση (ναι έγινε αγώνας!) μεταξύ Πανιώνιου και Ολυμπιακού.

"Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο..."

"Στη συνέχεια, όμως, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν την αναμέτρηση και βγήκαν μπροστά..."

"Η πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 12ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά πέρασε λίγο άουτ..."

"Η ευκαιρία αυτή "ξύπνησε" τους γηπεδούχους που άρχισαν τις επιθέσεις..."

"Οι φιλοξενούμενοι, όμως, γύρισαν πίσω και κράτησαν την πολύτιμη ισοπαλία..."

"Τελικά το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις, με τον σκόρερ να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ..."



Πανούση Θεέ πάρε την ΕΠΑΕ... μήπως και σταματήσουν τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα!!

"Φάτε μάτια ψάρια"
Το ζεστό αυγουστιάτικο βράδυ με βρίσκει ταμπουρωμένο έξω από τις γρίλιες ενός λουτροκαμπινέ μιας βίλας στη Νέα Κηφισιά. Το οφθαλμοφανές εκ των συμφραζομένων της ιδιότητός μου αποσαφηνίζεται πλήρως με την εμφάνιση στον υπό παρατήρηση λουτροκαμπινέ της ιδιοκτητρίας της βίλας. Πρόκεται περί γκομενάρας ημίγυμνης γύρω στα τριάντα με τις βυζάρες της ν' ανεβοκατεβαίνουν σε κάθε της κίνηση χαρίζοντάς μου ένα θέαμα που δικαιώνει απόλυτα τη δράση της συμπαθούς τάξεως των μπανιστηρτζήδων. (Η έξαψή μου φτάνει στο απροχώρητο όταν η γκομενάρα με μια αποφασιστική κίνηση κατεβάζει το μοναδικό εσώρουχο που φορούσε αποκαλύπτοντάς μου ένα θεσπέσιο και ηδονικό κωλαράκι.)
Με σταθερές κινήσεις, η ανυποψίαστη ιδιοκτήτρια ανασηκώνει το καπάκι της τουαλέτας και πριν προλάβει καλά καλά να καθίσει αρχίζει να κλάνει συνέχεια και δυνατά, ενώ το χαρακτηριστικό πλαφ της πρώτης κουράδας έρχεται να ολοκληρώσει το ξάφνιασμά μου.

Κουφάλα δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποίησες!"

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!



Με την υπογραφή...

Ραδιοτηλεμαραθώνιος για τους κάφρους των ελληνικών γηπέδων! Στείλτε SMS με την λέξη "ΑΙΜΑ" (είτε σε λατινικούς, είτε σε ελληνικούς χαρακτήρες, το ίδιο χρώμα θα έχει) στο 123 ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού (σουγιάδες, πεταλούδες, καπνογόνα κ.τ.λ) Παράλληλα, θα γίνει και δημοπρασία του τούβλου που πέτυχε το κεφάλι του παραπάνω φίλαθλου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK