Καπίνο, ο 7ος γκολκίπερ της Φόρεστ!!

Τον λες μεγάλο ανταγωνισμό αλλά και κακό προγραμματισμό από πλευράς Νότιγχαμ αφού ο Στέφανος Καπίνο ήταν ο 4ος που αποκτήθηκε σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, φτάνοντας τους 7 στο ρόστερ της! Τι λέει ο κόουτς Καράνκα για το ασυνήθιστο αυτό γεγονός.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
kapino EUROKINISSI

Όπως πρώτο αποκάλυψε το " ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ", για να ακολουθήσει με καθυστέρηση 32 ωρών η Νότιγχαμ, ο Στέφανος Καπίνο συνεχίζει την καριέρα του στην Championship για λογαριασμό της Φόρεστ, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Υπέγραψε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, συμβόλαιο για 1,5 χρόνο ενώ στις πρώτες του δηλώσεις μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η πρώην του ομάδα (Ολυμπιακός) πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος...

Στην νέα του ομάδα πάντως θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να καθιερωθεί αφού θα είναι ο έβδομος παίκτης για τη θέση κάτω από τα δοκάρια και σίγουρα θα συναντήσει μεγάλο ανταγωνισμό.

Το οξύμωρο μάλιστα είναι πως η Νότιγχαμ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο απέκτησε άλλους τρεις τερματοφύλακες. Ο λόγος για τον Άνταμ Φεντερίτσι , ο οποίος επέστρεψε από δανεισμό, τον Κοστέλ Παντελίμον, ο οποίος είναι ο βασικός της πλέον κίπερ και αποκτήθηκε δανεικός από την Γουότφορντ και τέλος τον Λίαμ Μπόσιν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άντερλεχτ και υπέγραψε πρόσφατα στην αγγλική ομάδα.

Έτσι, λοιπόν, ο Καπίνο είναι η τέταρτη προσθήκη κίπερ μέσα σε λίγες ημέρες στη Νότιχαμ! Εκτός όμως από τους τέσσερις αυτούς, η ομάδα είχε άλλους τρεις στο ρόστερ της ήδη. Τον 24χρονο Βούλγαρο Ντίμιταρ Εβτίμοβ, τον 23χρονο Τζόρνταν Σμιθ και τον 17χρονο Ρούντολφς Σολόχα.

Τώρα το πώς θα αντέξουν όλοι στην ίδια ομάδα είναι άλλο θέμα. Τουλάχιστον ο κόουτς Αιτόρ Καράνκα ξεκαθάρισε σήμερα πως ο Καπίνο ξεκινάει από την ίδια αφετηρία με άλλους δύο, δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο Νο 1 ενώ δεν απέκλεισε να διαλέγει τον ιδανικό για κάθε ματς!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK