Καραπαπάς: "Δολοφονική επίθεση στον Τσουκαλά"

Λόγο για δολοφονική επίθεση στον γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά, έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Καραπαπάς. Διαβάστε τι έγραψε στο facebook.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΣΕ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΣΕ EUROKINISSI SPORTS

Θύμα επίθεσης έπεσε ο γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού και παρουσιαστής,Τάκης Τσουκαλάς, στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά έξω από τα γραφεία εφημερίδας. Ο Τσουκαλάς προσπάθησε να αμυνθεί και τότεο δράστης τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ξεκαθάρισε για τα όσα έγιναν, γράφοντας στο facebook:

"Για να αποφύγουμε τα ψέμματα γιατί τα πράγματα ξέφυγαν και είναι πλέον πολύ σοβαρά: Πριν απο λίγο, στον Πειραιά, ο Τάκης Τσουκαλάς δέχτηκε δολοφονική επίθεση (χτυπήθηκε με σφυρί στο κεφάλι) απο κάποιον που προφανώς τον έστειλαν για να κάνει αυτή την αποτρόπαια πράξη. Διερχόμενοι συνέλαβαν επιτόπου τον δράστη, παρά την προσπάθεια του να διαφύγει και τον κράτησαν μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.
ΥΓ.: Ο ΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK