Καραπαπάς για Αλαφούζο, Τσίπρα και Βασιλειάδη

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, απάντησε με καυστικό τρόπο σε δημοσίευμα για το ρόλο του κ. Γιαννίκου στην FIFA, ενώ έστειλε και... μήνυμα προς τους Τσίπρα, Βασιλειάδη.

Καραπαπάς για Αλαφούζο, Τσίπρα και Βασιλειάδη
karapapas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θέση στο δημοσίευμα της SUN που αναφέρεται στο νέο ρόλο Θόδωρου Γιαννίκου στην FIFA πήρε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε και στους Γιάννη Αλαφούζο, Αλέξη Τσίπρα όπως και τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

"Το χυδαίο “σύστημα” Αλαφούζου ξαναχτύπησε και σημάδεψε αυτή τη φορά τον Θόδωρο Γιαννίκο.

Ας πάρουν χαμπάρι FIFA και UEFA ότι ο αποτυχημένος και κατεστραμμένος σε όλα (ποδόσφαιρο, κανάλια, επιχειρήσεις) Γιάννης Αλαφούζος, είναι αυτός που οργανώνει και εκτελεί αυτές τις επιθέσεις, πότε κατά του κ. Ινφαντίνο, πότε κατά του κ. Θεοδωρίδη και τώρα κατά του κ. Γιαννίκου.

Οι συνεχόμενοι Ευρωπαικοί διασυρμοί και η κατρακύλα της ομάδας του τον κάνουν να επιτίθεται στις διεθνείς συνομοσπονδίες και να στοχοποιεί στελέχη τους, όπως κάνει και με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι να παρασύρει το ποδόσφαιρο στον δικό του κατήφορο και χρησιμοποιεί γι αυτό «φυτευτά» δημοσιεύματα απο ξεπουλημένα μπουμπούκια της δημοσιογραφίας (τύπου Καστρινάκη στην πλέον αναξιόπιστη εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου, την «SUN») τα οποία αναπαράγουν οι εντός των συνόρων εργολάβοι λάσπης όπως ο Θωμαίδης και τα γνωστά σάιτ-βόθροι.

ΥΓ.: Εμείς σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που θα σταθούμε στο πλευρό της κυβέρνησης και των κ.κ. Τσίπρα και Βασιλειάδη στην προσπάθεια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο απο τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ και τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ που το λυμαίνονται. Διότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ζημιά απο αυτή την κατάσταση".

Το δημοσίευμα της SUN, που υπογράφει ο δημοσιογράφος Αντώνης Καστρινάκης, στέκεται στον εποπτικό ρόλο που αποκτά ο Θόδωρος Γιαννίκος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και πως θα μπορούσε να επηρεάσει το ρόλο της FIFA στην Ελλάδα, μέσω της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Και το ποστ στο facebook:

24MEDIA NETWORK