Σπόντες Τεβεκέλη και απάντηση Καραπαπά

Με νέο του ποστάρισμα στο facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς απάντησε στον Μάλαμα Τεβεκέλη, που έκανε λόγο για συμπόρευση Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΣΕ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΣΕ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάλαμας Τεβεκέλης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και άφησε αιχμές κατά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνο Καραπαπά, να απαντά με νέα ανάρτησή του στο facebook.

Oι δηλώσεις Τεβεκέλη στον "Arena 89,4":

Για τη διαιτησία του Κομίνη: "Ο διαιτητής μάλλον δεν ήταν στο γήπεδο. Πιστεύω ότι οι παρατηρητές είδαν τι έγινε. Απορώ πως δεν είδε ο διαιτητής. Ο τέταρτος είναι ο πρώτος που είδε τι έγινε. Γενικά είχε μια πάρα πολύ κακή μέρα o Kομίνης".

Για την στάση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού: "Η κατάντια του Παναθηναϊκού είναι που οι άνθρωποί του ασχολούνται συνεχώς με τη διαιτησία. Δεν είδα να λένε για τη διαιτησία τους με τον Πανιώνιο. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν τόσο φορτωμένοι τόσο εξαγριωμένοι. Και για τα αράουτ ορμούσαν στους επόπτες".

Για τα περί νέου χαλίφη Σαββιδη και ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Ο νέος χαλίφης που ήταν χθες; Στις δυο κάρτες του Ουάρντα που δεν υπήρχαν πουθενά;".

Για τον Μπεργκ: "Είδαμε το μένος των οπαδών του Παναθηναϊκού. Είναι το αποτέλεσμα όλων αυτών των ανακοινώσεων. Ο Μπεργκ έχει ξεφύγει, έχει χάσει την μπάλα. Δεν παίζει μπάλα, παίζει άλλα πράγματα".

Για τις "επιθέσεις" επικοινωνιακού χαρακτήρα που δέχεται ο ΠΑΟΚ: "Στα λάθη τα υπέρ του ΠΑΟΚ χαλάει ο κόσμος, στα λάθη κατά του δε μιλάει κανένας. Είδατε τι έγινε με το γκολ οφσάιντ και κανένας δεν Ασχολείται πριν με το πέναλτι στον τελικό. Αν συνεχίσουν έτσι δεν μπορεί να υπάρξει ποδόσφαιρο. Είναι εγκληματικό αυτό που έγινε με τον Ίβιτς. Το θέμα είναι να γυρίσει υγιής στο σπίτι του. 50 χρόνια έχουν ξεπατώσει τον ΠΑΟΚ στις αδικίες, πήρε και ο ΠΑΟΚ ένα κύπελλο με ένα λάθος και έχουν ξεσηκώσει όλη την κοινωνία".

Για τη σύμπραξη Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: "Η ανακοίνωση του Καραπαππά δικαιώνει τον ΠΑΟΚ που μιλάει για συμπόρευση Ολυμπιακού Παναθηναϊκού. Είναι εγκληματικό να λένε στον Παναθηναϊκό ότι έκανε θέατρο ο Ίβιτς. Το χειρότερο από όλα είναι ότι εις βάρος του ανθρώπου που έκανε το έγκλημα δεν έχει βγει ακόμα μια ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό".

H απάντηση Καραπαπά:

Μου είπαν ότι ο κ. Μάλαμας Τεβεκέλης, ο "υπεύθυνος διαιτησίας" (!!!) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε μένα λέγοντας πως η "ανακοίνωση" μου αποδεικνύει την "συμπόρευση" μας με τον... Παναθηναϊκό

... Είναι λογικό ο κ. Τεβεκέλης να μη γνωρίζει τη διαφορά ανακοίνωσης και post στο facebook αλλά άσχετα από αυτό, ας του απαντήσω:
Α) Με τον Παναθηναϊκό δεν θα συμπορευτούμε ΠΟΤΕ γιατί είναι ο μόνος αιώνιος αντίπαλος και εχθρός μας. (Όπως δικός σας είναι ο Άρης για να καταλάβεις κυρ Μάλαμά)...
Β) Αντί να λες σαχλαμάρες ας συνεχίσεις να "επιμορφώνεις" για θέματα διαιτησίας την ΠΑΕ και κυρίως τους... εξωτερικούς της συνεργάτες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK