Καθόταν "προσοχή" ο Ρέτσος μπροστά στον...

Ποιον συνάντησε ο νεαρός άσος στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου “Χρυσός Θρύλος” και τον άκουγε ευλαβικά. Τι συζητούσαν για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης. Ποιος συνόδευε τον ταλαντούχο πιτσιρικά. Ποιον συμπαίκτη του συνάντησε. Το Contra.gr έχει το παρασκήνιο

Καθόταν "προσοχή" ο Ρέτσος μπροστά στον...
Ρέτσος Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην παρουσίαση του βιβλίου "Χρυσός Θρύλος", αφιερωμένο στη μνήμη του δημοσιογράφου Νικήτα Γαβαλά που επιμελήθηκαν ο γιος του Νίκος και ο αδερφός του Γιώργος, έδωσαν το "παρών" δύο νυν παίκτες του Ολυμπιακού κι ένας πρώην.

Πρόκειται για τον Αλμπέρτο Μποτία και τον Παναγιώτη Ρέτσο, αλλά και τον πρώην άσο της ομάδας Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος έλυσε πριν από λίγους μήνες το συμβόλαιό του και αναζητά, ενόψει Γενάρη, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ο 18χρονος Παναγιώτης Ρέτσος που συνοδευόταν από τον πατέρα του, συνάντησε τον επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Θόδωρο Ελευθεριάδη. Οι δύο τους κάθισαν για λίγο σε μια άκρη της κατάμεστης αίθουσας στο V'ammos του γηπέδου "Καραϊσκάκη" και τα είπαν για μερικά λεπτά.

Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο οποίος έχει δουλέψει την τελευταία διετία με τον Ρέτσο κι έπαιξε ρόλο στην... απογείωσή του προς τη μεγάλη ομάδα, άρχισε να συμβουλεύει τον πιτσιρικά αμυντικό για ορισμένες φάσεις του πρόσφατου αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Με χαρακτηριστικές κινήσεις του εξηγούσε πώς πρέπει να βάζει το σώμα του, πώς να κινεί τα χέρια του και προφανώς μίλησαν για τις φάσεις που ο μικρός δέχθηκε κάρτες, προκειμένου να αποφύγει κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Το ξεχωριστό στοιχείο που δείχνει πόσο σεμνό και πόσο προσγειωμένο παιδί είναι ο Ρέτσος, παρότι τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ότι όση ώρα του μιλούσε ο Θόδωρος Ελευθεριάδης τον άκουγε ευλαβικά σε στάση... προσοχής! Με απόλυτο σεβασμό. Όχι μόνο δεν έδειχνε τάσεις να καβαλήσει το... καλάμι, όπως άλλοι στην ηλικία του όταν κάνουν τις πρώτες τους συμμετοχές σε υψηλό επίπεδο, αλλά το ακριβώς αντίθετο! Αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι, με χαμηλό προφίλ και τα πόδια στη Γη, το μέλλον του ανήκει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK