Κατρακύλησε το διπλό του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα!

Τεράστια ποσά παίζονται στην νίκη του ΠΑΟΚ και στο + 2,5 γκολ, με αποτέλεσμα το “διπλό” του να φτάσει ως και 1,10 ενώ το όβερ στο 1,30! Η πρώτη απόδοση είναι έξω από κάθε ποδοσφαιρική λογική αφού η Κέρκυρα δεν έχει χάσει ούτε από ΑΕΚ, ούτε από Ολυμπιακό.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι και στο 1,10 κατρακύλησε το διπλό στο Κέρκυρα - ΠΑΟΚ, λίγη ώρα πριν από την βραδινή σέντρα στο νησί των Φαιάκων! Γενικότερα από τα ξημερώματα, στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, η απόδοση της νίκης του "δικεφάλου" έχει θεαματική πτώση. Ένα διπλό που στις αρχές της εβδομάδας άνοιξε κατά μέσο όρο στο 1.80, και σιγά σιγά πήρε την κάτω βόλτα. Γεγονός που σημαίνει οτι έπεσαν πολλά λεφτά στη νίκη του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν οι μπουκ να ρίξουν την απόδοση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 6μμ το Σάββατο, ο άσος του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό ήταν στο 1,16 και το διπλό του ΠΑΟΚ στο 1.10 στον ΟΠΑΠ ενώ οι αντίστοιχες αποδόσεις στον stoiximan.gr ήταν 1,17 ο άσος των "ερυθρόλευκων" και 1,20 το διπλό του "δικεφάλου"! Στον Stoiximan.gr η απόδοση του "διπλού" ξεκίνησε σήμερα το πρωί απο 1,81 για να έχει διαδοχικές πτώσεις μέχρι το 1,20. Απόδοση έξω από κάθε ποδοσφαιρική λογική όταν η Κέρκυρα δεν έχασε ούτε από την ΑΕΚ ούτε από τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".

Συμβαίνει στο στοίχημα να εκμηδενίζονται σχεδόν κάποιες αποδόσεις όταν για διάφορους λόγους πέφτουν πολλά λεφτά. Οι μπουκ μπροστά στο κίνδυνο να πληρώσουν πολλά κέρδη ρίχνουν τις τιμές σε εξευτελιστικά επίπεδα.

Ανάλογη περίπτωση ήταν η ισοπαλία στο ΟΦΗ - Ηρακλής την περασμένη Πέμπτη. Με την ισοπαλία να πέφτει στο 1,55 κάποιες εταιρίες να βάζουν φραγή αλλα τελικά καθώς ο ΟΦΗ κερδισε 2-1 να μην επιβεβαιώνεται.

Για να φτάσει το διπλό του ΠΑΟΚ στο 1.10 πάει να πει ότι το ποσά που παίχτηκαν ήταν τεράστια. Ανάλογα μεγάλος τζίρος έγινε και στο όβερ 2,5 γκολ που κατ' αρχήν είχε ανοίξει στο 2 κι έπεσε στο 1.30.

K. K.

News 24/7

24MEDIA NETWORK