"Κιτρινόμαυρος" παροξυσμός για ένα "μαγικό" χαρτάκι

Μετά διπλό της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" (2-1) επικρατεί... τρέλα για τα εισιτήρια του επαναληπτικού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ (26/4, 19.00).

"Κιτρινόμαυρος" παροξυσμός για ένα "μαγικό" χαρτάκι
ΑΕΚ-οπαδοί-φίλαθλοι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει κύμα ενθουσιασμού στις τάξ εις των φίλων της ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι η Ένωση είχε φύγει με το διπλό με σκορ 2-1 από το "Γ. Καραϊσκάκης" και έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Οι "κιτρινόμαυροι" οπαδοί ήδη έχουν προκαλέσει ένα μικρό χαμό για τα εισιτήρια του αγώνα. Ήδη έχουν κάνει φτερά πάνω από 25.000 "μαγικά" χαρτάκια για τον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 19.00 στο ΟΑΚΑ.

Για ακόμη μια ημέρα συνεχίστηκε με ενδιαφέρον η ροή πώλησης των εισιτηρίων, ενώ δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον αριθμό που έχουν δώσει οι σύνδεσμοι. Επομένως το νούμερο αναμένεται να είναι ήδη πολύ μεγαλύτερο από τα 25.000.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης πως οι θύρες 1,3,7,11,15,17 και 19 είναι sold out. Αρκετοί είναι κι εκείνοι που κάνουν τις αγορές των εισιτηρίων τους online, με μόλις 2850 εισιτήρια να απομένουν για ηλεκτρονική αγορά όπως ενημέρωση η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα μπορούν να τα βρίσκουν οι οπαδοί στα εκδοτήρια.

Ο αριθμός πώλησης των εισιτηρίων πάντως θυμίζει το παιχνίδι του 2015 και πάλι για ρεβάνς Κυπέλλου όπου οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τελικά πάρει την πρόκριση.

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ σε αυτό το ματς αναμένεται... εκρηκτική!

News 24/7

24MEDIA NETWORK