Κοιτάμε μπροστά...

Κοιτάμε μπροστά...
«Το όνειρο των οπαδών είναι να γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια» τάδε έφη Δημήτρης Χατζηχρήστος αρχηγός της Original.

Λάθος κ. Χατζηχρήστο, το όνειρο των οπαδών είναι η ΑΕΚ να αποκοπεί μια και καλή από τα 10-15 τελευταία πέτρινα χρόνια. Τα χρόνια αυτά που όσοι κατάφεραν να αναλάβουν τα Διοικητικά ηνία της ΠΑΕ έγιναν πλουσιότεροι μέσω του ιδρώτα των (απλήρωτων) παιχτών, τον οβολό των πιστών φιλάθλων κτλ. Αυτά τα χρόνια θα πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγήν.

Η αρχή έγινε πέρσι με την παρουσία του Ντέμη στα διοικητικά. Ο νέος αέρας και το οξυγόνο που μπήκε στην ΑΕΚ έδειξε πως αυτή η ομάδα μπορεί να ανασάνει ξανά και πλέον τα πάντα να είναι ξεκάθαρα. Τρανή απόδειξη η απόλυτη αποδοχή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τα έργα που δειλά-δειλά έδειχνε στο κόσμο. Έργα που "λαγοί" και "κότες" δε κατάφεραν ούτε μια στιγμή να παρουσιασουν στα... "γεμάτα" γήπεδά τους.

Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν για να ξεκαθαρίσουν ένα πράγμα. Οι παλιές καραβάνες που είναι και υπόλογοι στον οικονομικό μαρασμό της ΑΕΚ θα είναι καλό να αποσυρθούν, να αγοράσουν διαρκείας και να αρκεστούν στις χαρές που θα έρθουν. Να φέρουν στο γήπεδο τα παιδιά τους, τα ανήψια τους, τα εγγόνια τους και να αφήσουν τα υπόλοιπα σε εκείνους που ξέρουν και μπορούν να ανεβάσουν την ΑΕΚ εκεί που έπρεπε να ήταν όλα αυτά τα χρόνια.

Το γήπεδο, προσωπικά, δε με ενδιαφέρει που θα γίνει. Οι ΑΕΚτζήδες γεννήθηκαν στη Ν. Φιλαδέλφεια, δε σημαίνει όμως ότι θα πρέπει και να ζήσουν για πάντα εκεί. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως οι ανάγκες τις Ομάδας και κατ’επέκταση του γηπέδου δε μπορούν σε καμία περίπτωση να βρουν σύμφωνους Διοίκηση και Κατοίκους. Το γήπεδο πρέπει να είναι 35-40000 θέσεων, να έχει τη δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης, να έχει εμπορικά καταστήματα, να έχει parking, να είναι στολίδι. Το γήπεδο της ΑΕΚ δε θα πρέπει να γίνει… Καραϊσκάκη, πού όσο όμορφο και αν είναι, δε χωράει το λαό του.

Αν τα παραπάνω μπορούν να γίνουν και στη Ν.Φιλαδέλφεια τότε αυτό θα ήταν και το ιδανικότερο, αλλά όλοι γνωρίζουμε όμως πως αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα στον Ερασιτέχνη και στη ΠΑΕ, καλή επιτυχία στα καθήκοντα του νέου Δ.Σ.

Νίκος Ζαρταλούδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK