Κοροϊδευαν με ψέματα τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός ταπεινώθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λαμίας χάνοντας με 4-1 από τους νεοφώτιστους. Πριν το ματς όμως ταπεινώθηκαν και άλλη φορά όταν οι ιθύνοντες του αγώνα τους έλεγαν άλλα αντ' άλλων για την τύχη και τη διεξαγωγή του!

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ότι ο Παναθηναϊκός "τσακαλώθηκε" στη Λαμία, όσο δεν παίρνει μάλιστα, είναι δεδομένο. Μιλάμε για έναν από τα πιο "μαύρα" κεφάλαια στην ιστορία των πράσινων.

Ωστόσο, το χειρότερο δεν ήταν το αποτέλεσμα, η όντως βαριά ήττα με 4-1 από τη νεοφώτιστη ομάδα του Μπάμπη Τεννέ. Το χειρότερο ήταν ότι τον Παναθηναϊκό δεν τον σεβάστηκε κανείς, ως ομάδα και ως οντότητα, ακόμη και η διοργανώτρια αρχή, στην προκειμένη περίπτωση η ΕΠΟ.

Λίγο πριν βγει να τσεκάρει τον αγωνιστικό χώρο και την καταλληλότητά του ο διαιτητής Αρετόπουλος, ο παρατηρητής του αγώνα είπε σε παίκτη των πράσινων που αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να διεξαχθεί το ματς!

"Παιδιά, πηγαίνετε στα αποδυτήρια και μαζέψτε σιγά-σιγά τα πράγματά σας δεν θα γίνει το ματς" ήταν η ακριβής ατάκα.

Αυτό μεταφέρθηκε και στον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος στα αποδυτήρια, πριν από το ζέσταμα, δεν έδωσε οδηγίες. Μόνο μετέφερε κάποιες συμβουλές για τα στημένα της Λαμίας, είχε όμως και αυτός την πεποίθηση ότι το παιχνίδι θα αναβληθεί.

Εν τέλει, ο Αρετόπουλος αποφάσισε να διεξαχθεί το ματς, με τα γνωστά, για τον Παναθηναϊκό, αποτελέσματα. Φυσικά ελαφρυντικό δεν υπάρχει για τους πράσινους, όφειλαν να κάνουν το καλύτερο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στο κάτω-κάτω και οι αντίπαλοι στο χιόνι έπαιξαν.

Το παραπάνω περιστατικό όμως καταδεικνύει ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πλέον ως ποδοσφαιρικό "πτώμα" που είναι έτοιμο για αποσύνθεση. Δεν τον σέβεται κανείς, ούτε του δίνουν σημασία. Η διοικητική του ανυπαρξία μεταφράζεται ήδη σε ασέβεια μέσα και έξω από τις γραμμές.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK