Κώστας Μίσσας... αγνοείται στην Εθνική

Είδατε, μήπως, τον Κώστα Μίσσα στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στο Λέστερ ή μήπως στο Ηράκλειο; Οχι ε; Ούτε και εμείς. Κανείς όμως δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει για την αιτία της απουσίας του. Είναι ή όχι μέλος της "επίσημης αγαπημένης" ο "στρατηγός".

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΜΙΣΣΑΣ / (EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΜΙΣΣΑΣ / (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ήταν μόνο οι παίκτες του Ολυμπιακού που δεν ακολούθησαν την Εθνική μπάσκετ τόσο στο Λέστερ όσο και στο Ηράκλειο; Μπα, δεν το νομίζουμε…

Τι κι αν στις 30 Οκτωβρίου η ΕΟΚ παρουσίασε το πρώην δίδυμο προπονητών της Εθνικής αλλαγμένο όσον αφορά τη σειρά. Πρώτος ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και δεύτερος ο Κώστας Μίσσας αντίθετα με όσα ίσχυαν μέχρι το τέλος του πρόσφατου Ευρωμπάσκετ.

Ε, όσο είδατε τον Κώστα Μίσσα στο Λέστερ και στο Ηράκλειο άλλο τόσο τον είδαν και οι διεθνείς και όχι μόνο. Ο «στρατηγός» δίχως καν να υπάρχει σχετική ενημέρωση από επίσημα χείλη ή από τον ίδιο, δεν ακολούθησε την αποστολή παρά έμεινε στην Ελλάδα για την καθημερινή του δουλειά. Που είναι αυτή του τεχνικού σύμβουλου στη νταμπλούχο γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού!

Πως, που, πότε, γιατί; Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει. Υπάρχει ακόμη Κώστας Μίσσας στην Εθνική Ανδρών; Παραιτήθηκε; Απολύθηκε; Και αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω πότε αυτό ανακοινώθηκε (μετά, επαναλαμβάνουμε, την παρουσίαση της 30ης Οκτωβρίου, ένα μήνα πριν δηλαδή) και δεν το έμαθε ποτέ και κανείς;

News 24/7

24MEDIA NETWORK