Κουτσοκούμνης: "Μιλούν για εμάς, χωρίς εμάς"

Παρουσία του εκπροσώπου της FIFA αλλά και της UEFA είναι σε εξέλιξη η Γ.Σ. της ΕΠΟ για εκλογή εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Κουτσοκούμνης: "Μιλούν για εμάς, χωρίς εμάς"

Παρουσία του εκπροσώπου τηςFIFAΚωστάκη Κουτσοκούμνη αλλά και τηςUEFA(ο κ. Λάκοβιτς) είναι σε εξέλιξη η γενική συνέλευση της ΕΠΟ για την εκλογή εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Για πρώτη φορά τα μέλη των ποδοσφαιρικών Ενώσεων όλης της χώρας θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής αλλά και με τον επιτετραμμένο της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σύμφωνα με πληροφορίες οι Ενώσεις της παράταξης της αντιπολίτευσης τουλάχιστον, αναμένεται να ζητήσουν χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ολοκληρωθούν αλλαγές που έχουν εξαγγελθεί και πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές στην ΕΠΟ.

Όλα αυτά θα γίνουν μετά την γενική συνέλευση όπως προανήγγειλε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ο οποίος δήλωσε… «ένα ζεστό καλημέρα σε μια κρύα Αθήνα. Χαίρομαι γιατί βρισκόμαστε μπροστά στο σύνολο του ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο της Ελλάδας,συγχαρητήρια για το έργο που κάνετε. Θα έχετε πολλές παρατηρήσεις - απορίες σε σχέση με το έργο μας. Μετά την ΓΣ θα αφιερώσουμε κάποιο χρόνο για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

Πολλοί εδώμιλούν για εμάς χωρίς εμάς και θα ήταν μια ευκαιρία να απαντήσουμε ή να ακούσουμε τα όποια σχόλια σας. Έχω την άποψη ότι οποιοσδήποτε παρατηρήσεις που αφορούν είτε τηνΠΔΕ, είτε τον ρόλο τηςFIFAή τηςUEFA, το τι κάνουμε και πως το κλαουμε, να το αφήσουμε για το τέλος της γενικής συνέλευσης και να προχωρήσετε με τον πλέον ομαλό τρόπο» δήλωσε ο κ. Κουτσοκούμνης.

Μοναδικός εκπρόσωπος για την ΕΟΕ είναι ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ από την αντιπολίτευση Ευάγγελος Γραμμένος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK