Κρίσιμο ΔΣ για το μέλλον της Παναχαϊκής!

Γιατί η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναχαϊκής μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον της πατρινής ομάδας. Ποιο είναι το επίδικο για το σύλλογο και τι ακριβώς πρέπει να γίνει.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Παναχαϊκή EUROKINISSI

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα (27/06) για το παρόν και το μέλλον της Παναχαϊκής. Για απόψε είναι προγραμματισμένη ΓΣ μεταξύ των μετόχων της Παναχαϊκής Συμμαχίας, προκειμένου να γίνει απολογισμός της σεζόν που πέρασε και να μπουν οι βάσεις για την επόμενη. Από την εξέλιξη των προσεχών ωρών θα κριθούν πολλά, πάρα πολλά, για το αν το μικρό –ποδοσφαιρικό- θαύμα των τελευταίων δύο ετών, θα έχει συνέχεια.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Παναχαϊκή πάτησε ξανά στα πόδια της ανεβαίνοντας πέρυσι από τη Γ’ Εθνική στη Football League και φέτος έκανε πορεία πρωταθλητισμού, αποκλειστικά χάρη στις προσπάθειες των Πατρινών επιχειρηματιών που στήριξαν το εγχείρημα, με επικεφαλής, από τον περασμένο Αύγουστο, τον Κώστα Μπακαλάρο.

Στη Γενική Συνέλευση, λοιπόν, όλοι όσοι στήριξαν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, αλλά κι ακόμη περισσότεροι, καλούνται να χαράξουν με την οικονομική τους συμβολή και όχι μόνο, την επόμενη μέρα μιας ομάδας που στηρίχθηκε σε ελληνόπουλα, γέμισε τις εξέδρες του γηπέδου της Αγυιάς με μικρά παιδιά και αποτελεί ένα υγιές κύτταρο όχι μόνο για την Πάτρα και την Πελοπόννησο, αλλά για την Ελλάδα ολόκληρη.

Όπως όλα δείχνουν, η Πάτρα και οι επιφανείς επιχειρηματίες, 20 τον αριθμό, που μπήκαν μπροστά και βοήθησαν την ομάδα να φτάσει, από εκεί που δεν το περίμενε κανείς, μέχρι την πόρτα της Super League (σ.σ. αναδείχθηκε τρίτη πίσω από ΟΦΗ και Άρη) θα πράξουν τα δέοντα για μια σεζόν ακόμη καλύτερη από την περσινή ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο σύλλογος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η κουβέντα για την περίφημη αναδιάρθρωση, άρα όλα είναι ανοικτά...

Το ζητούμενο, ωστόσο, είναι αν θα εξασφαλιστούν οι πόροι για να υπάρξει συνέχεια σε ό,τι καλό έγινε τα δύο προηγούμενα χρόνια, με μπροστάρη τον Κώστα Κατσουράνη (τεχνικός διευθυντής), τον οποίο πλαισίωσε τους τελευταίους μήνες και ο Πάρης Γεωργακόπουλος (σύμβουλος διοίκησης).

Το καλό σενάριο προϋποθέτει ότι θα εξασφαλιστεί το απαιτούμενο μπάτζετ για να «μεγαλώσει» η ομάδα ακόμη περισσότερο τη σεζόν που έρχεται. Το κακό σενάριο, το οποίο θα προκύψει αν κάποιοι από τους μετόχους αρνηθούν να βάλουν πλάτη όπως τα προηγούμενα χρόνια, θα προκαλέσει και δυσάρεστες συνέπειες. Μέχρι και πολύ ηχηρές αποχωρήσεις...

Οι άνθρωποι, πάντως, που έχουν αναλάβει το βαρύ φορτίο να επαναφέρουν την Παναχαϊκή εκεί που αρμόζει στην ιστορία της και απαιτεί ο κόσμος της, είναι αισιόδοξοι πως όσοι συμμετείχαν στην Παναχαϊκή Συμμαχία όχι απλά θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και γίνουν κι ακόμη περισσότεροι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK