Let's play ball...

Let's play ball...

Στις 6 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το 39ο (link:54574) Superbowl(/link), ο μεγάλος τελικός του NFL που συγκεντρώνει εκατομμύρια βλέμματα ανά τον κόσμο, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο γίνεται ρεκόρ τηλεθέασης.

Οι λόγοι είναι πολλοί, αυτό που κλέβει την παράσταση όμως είναι το θέαμα τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την σκηνή που έκανε το γύρο του κόσμου από τον τελικό του 2004 όταν ο Justin Timberlake «αποκάλυψε», κατά λάθος, το γυμνό στήθος της Janet Jackson .

Φέτος στο Jacksonville της Florida, εντός αγωνιστικού χώρου, θα φιλοξενηθούν οι δυο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οι (link:54577)Eagles(/link) και οι (link:54580)Patriots(/link). Ενώ στο ψυχαγωγικό κομμάτι του τελικού το παρόν θα δώσει ο Paul McCartney.

Τον μεγάλο αγώνα θα φιλοξενήσει το Alltel Stadium, ένα από τα λίγα ανοικτά στάδια που έχουν απομείνει πλέον στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο χωρητικότητας 76,000 θεατών. Το στάδιο ανακαινίστηκε πρόσφατα και το κόστος των έργων ξεπέρασε τα 135 εκατομμύρια δολάρια, το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά στάδια στον κόσμο.

O καιρός της Florida είναι σχεδόν πάντα ζεστός, ο κόσμος φιλόξενος και εκδηλωτικός, οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα αναμένονται με αγωνία οπότε… Let’s play ball!!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK