Λεβερκούζεν και Ατλέτικο "καίγονται" για Ρέτσο

Μετά τη δικαίωση για Μπάγερν ήρθε η επιβεβαίωση του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ από Ιταλία, πως η Ιντερ τηλεφώνησε στον Καμπιάσο για Ρέτσο. Και φρέσκο ρεπορτάζ για τους 12 σκάουτερς που βρέθηκαν στο“Καραϊσκάκης”, τι τρέχει με Λεβερκούζεν, Ατλέτικο και η ερώτηση της Μίλαν σε ξένο agent φίλο του Μαρινάκη!

Λεβερκούζεν και Ατλέτικο "καίγονται" για Ρέτσο

Ti είχε αποκαλύψει την Τρίτη το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για Ρέτσο; Εκτός όλων των άλλων και τα τηλεφωνήματα ανθρώπων της Ίντερ στον “δικό” τους άνθρωπο στον Ολυμπιακό, Εστεμπάν Καμπιάσο, για...χάρη του 18χρονου συμπαίκτη του. Θέλησαν δηλαδή να πάρουν από...π ρώτο χέρι πληροφορίες για τον νεαρό διεθνή Έλληνα αμυντικό.

Τι γράφουν πλέον οι Ιταλοί για τον Ρέτσο; Πώς ήδη γίνεται "ντέρμπι" της Ίντερ με τη Γιουβέντους, με φόντο την υπογραφή του 18χρονου αμυντικού. Μάλιστα αποκαλύπτουν πως σκάουτ των δύο ομάδων βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", προκειμένου να κατασκοπεύσουν τον Ρέτσο κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις.

Σύμφωνα δεμε την ιστοσελίδα "interlive.it", η οποία ειδικεύεται σε θέματα των "νερατζούρι", η διοίκηση της Ιντερ πρόσφατα επικοινώνησε με τον Εστέμπαν Καμπιάσο προκειμένου να πάρει πληροφορίες για τον Ρέτσο!!!

Μάλιστα οι Ιταλοί εικάζουν ότι η Ίντερ θα κάνει την κίνηση της για τον Παναγιώτη Ρέτσο, ωστόσο τοποθετούν την Μπάγερν Μονάχου ως φαβορί στην κούρσα για την απόκτηση του!Οι Ιταλοί βάζουν στο κόλπο και μια σειρά συλλόγων: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ, Μπάγερν Μονάχου αλλά και των Τζένοα, Φιορεντίνα.

Και επειδή δεν μας αρέσει μόνο να ευλογάμε τα γένια μας, το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει πάλι ρεπορτάζ για την... τρέλα που έχει πιάσει τα τμήματα σκάουτινγκ σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων για τον Παναγιώτη Ρέτσο.

1ον) Στο “Καραϊσκάκης” το βράδυ της Πέμπτης ήταν – χωρίς υπερβολή – μια ντουζίνα (12) σκάουτερς για να τον δουν να αγωνίζεται ξανά ως αριστερός μπακ...

2ον) Η Λεβερκούζεν είχε στείλει Ιταλό σκάουτ, αποκλειστικά για τον Ρέτσο και όχι για τον Φορτούνη, που άλλωστε τον γνωρίζει πολύ καλά. Το πόσο μάλιστα την ενδιαφέρει ο 18χρονός αμυντικός αποδεικνύεται από το ότι σε λιγότερο από 18 ώρες από την λήξη του αγώνα Ολυμπιακός – Γιούνγκ Μπόις , το σχετικό scouting report για τον Ρέτσο ήταν στο... Λεβερκούζεν!! Και μάλιστα τους άρεσε στα αμυντικά του καθήκοντα

3ον) Σκάουτερς των Ιντερ και Γιουβέντους όντως βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο, όπως γράφτηκε στην Ιταλία. Άλλωστε η Γιουβέντους ήταν η πρώτη που ανακάλυψε τον Ρέτσο πριν από 2 χρόνια, όταν είχε έρθει για να “τσεκάρει” τον συμπαίκτη του στην “γαλανόλευκη” Λημνιό. Από τότε η Μεγάλη Κυρία παρακολουθεί τον Ρέτσο

4ον) Από Ιταλία στο...χορό για Ρέτσο μπήκε και η Μίλαν. Πρόσφατα ο τσιφ σκάουτερ των “ροσονέρι” σε συνάντησή του με γνωστό ξένο ατζέντη που έχει άριστες σχέσεις με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη(δεν ήταν ο Ραιόλα), του ζήτησε πληροφορίες – και όχι μόνο – για τον “ερυθρόλευκο” πιτσιρικά.

5ον) Από την Ισπανία η ομάδα που έχει δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον Ρέτσο είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης! Σύμφωνα με μανατζερικές πηγές το έχει εκφράσει τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στο Γραφείο του Αντώνη Αποστολόπουλου που ανήκει ο νεαρός άσος(όπως και οι Μανθάτης, Ανδρούτσος). Μάλιστα οι “ροχιμπλάνκος” είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν ( με ... εκατομμύρια) ακόμη και για ερχόμενη μεταγραφική περίοδο

6ον) Ασφαλώς και σκάουτ της Μπάγερν ήταν στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Διαφορετικός μάλιστα από τον συνάδελφό του που βρέθηκε στην Ουαλία και επέλεξε στοχευμένα να παρακολουθήσει και τα τρία ματς της ελληνικής Εθνικής Νέων για τον Ρέτσο. Ακόμη και το ντέρμπι του τουρνουά Αγγλία – Ουαλία έχασε γιατί αποστολή του ήταν ο στόπερ του Ολυμπιακού. Και για να το κλείνουμε: η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεχωρίσει τον Ρέτσο γιατί αποτελεί επιλογή του τεχνικού της διευθυντή Μίκαελ Ρέσκε (πρώην της Λεβερκούζεν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK