Λόγια της ...πρύμνης

Λόγια της ...πρύμνης

O prisoner αδιαφορεί για την έντονη δυσωδία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας, εξετάζει το μοντέλο φορολόγησης των SMS από τις Φιλιππίνες ( σ.p.στην Ελλάδα πέρσι στείλαμε 4 δις. μηνύματα, υπολογίστε για παράδειγμα 1 λεπτό φόρο στο καθένα), χαμογελά με τις …μαγειρικές ευρεσιτεχνίες στις εκλογές της ΕΟΕ και την διακριτικότητα της ελληνικής δικαιοσύνης να αγγίζει επιλεκτικά και συλλέγει ορισμένα στιγμιότυπα που γεμίζουν με απέραντη αισιοδοξία το οργανόγραμμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.



Λέγε ότι θες λέγε:
:Quiz για τα ελπιδοφόρα και οργανωμένα τμήματα scouting των ελληνικών ομάδων:Πόσα λεφτά στοίχισε η μετακίνηση Drogba από τη Le Mans στη Guingamp, πόσα έδωσε ο Αγιαξ στην Halmstand για τον Ibrahimovic, πόσα η Vitesse στην Naimegen για τον Maκay?

Ο κ.Ενκγεν Γκέραρντ αναλύει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Goalnews το υπερσύγχρονο μοντέλο διοίκησης-διαχείρισης της ιστορικής ομάδας της Κρήτης. « Τα πράγματα είναι απλά… Κανένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοίκηση του ΟΦΗ δεν κάνει κουμάντο στην ομάδα. Είναι γεγονός αυτό και το γνωρίζουν όλοι. …Ολες τις μεταγραφές τις πραγματοποιεί ο κ.Σπύρος Λιβαθηνός. Και όχι μόνο στον ΟΦΗ, αλλά και σε άλλες ομάδες.» Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2005


Εισαγωγική ομιλία του κ.Φυλακούρη στην πολυεθνική δύναμη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός « Μέσα στη βροχή πρέπει όλα τα σωβρακάκια να είναι λασπωμένα! Όποιος δεν ματώσει την φανέλλα δεν έχει λόγο να είναι στον Παναθηναϊκό. Το χόρτο πρέπει να έχει αίμα κάτω! Για το καλό του Παναθηναϊκού! Αν δεν είναι λασπωμένο το σωβρακάκι κάποιου, θα γυρίσω και θα πω, έλα εδώ αγόρι μου, δεν έχεις καμμία δουλειά εδώ. Ο Παναθηναϊκός είμαστε, η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.Πρέπει οι επιθετικοί να παίζουν καλή άμυνα και οι αμυντικοί να βγάζουν καλές σέντρες. »


Τετάρτη (16/2) βράδυ ο κ.Fringer ενημερώθηκε από τον κ.Γούμενο για την λήξη της συνεργασίας τους. Εξω από τα γραφεία ακολούθησε η ακόλουθη στιχομυθία με δημοσιογράφο αθλητικής εφημερίδας.

Δημ: "Ποια είναι η απόφαση; Θα μείνετε ή θα φύγετε;"
Fringer: "Θα δούμε αύριο"
Δημ: "Τι θα αλλάξει μέχρι αύριο;"
Fringer: " Θα αλλάξω το σλιπ μου το πρωί"



Την ώρα που η νέα ιερή αγελάδα των ΜΜΕ, ο πρόεδρος της ΑΕΚ-44 οραματίζεται την ομάδα του «…στα ίσα με Μάντσεστερ και Τσέλσι», αναθέτει στον Φοίβο τον νέο ύμνο και αναζητά δημοκρατική απόφαση για την τοποθεσία του γηπέδου, ο Μιχάλης Καψής καταθέτει μία ένστανση για το HR management του προέδρου σε συνέντευξη του σε αθλητική εφημερίδα.

Η γοητεία του διαλόγου «Αν δεν έπαιρνα το συγκεκριμένο time out o κύριος Θανάσης θα με ρώταγε «είσαι μαλάκας?», απάντησε ο κ.Obradovic για την κίνηση του να ζητήσει time-out στον αγώνα ΠΑΟ-Benetton με την διαφορά στους 10.

Μιχάλη, πιστεύεις ότι ο Ντέμης Νικολαϊδης λειτούργησε σωστά απέναντι σε εσένα και τους συμπαίκτες σου πέρσι το καλοκαίρι;

« … η συμπεριφορά του Ντέμη προς τους ποδοσφαιριστές του άλλα και κάποιους άλλους με μεγάλη προσφορά στην ΑΕΚ δεν ήταν η πλέον κατάλληλη. Σίγουρα, πάντως θα μπορούσε να είχε συμπεριφερθεί διαφορετικά σε κάποια άτομα με προσφορά στην ομάδα. Δεν αναφέρομαι μόνο σε παίκτες…»


Ο σοφός τοίχος δανείζεται τους …αφορισμούς του Friedrich Nietzsche και υπενθυμίζει σε όλους τους επίδοξους και φιλόδοξους: "Αν πολεμάς τα τέρατα, να προσέχεις κατά την διάρκεια μην μεταμορφώνεσαι σε ένα από αυτά .."

News 24/7

24MEDIA NETWORK