Λυπαμαι που δεν περασε η Ισπανια.....

Λυπαμαι που δεν περασε η Ισπανια.....
Γεια σας παιδια,

Η Ελλαδα ειναι στους 8....η Ελλαδα προκριθηκε.....

Το αισθημα του να βλεπεις την Εθνικη μας ομαδα οχι μονο να μετεχει στο παρτι, οχι μονο να διακρινεται, οχι μονο να τελειωνει με την καλυτερη επιθεση του ομιλου (αστα να πανε, χαλια....εχουμε βαλει περισσοτερα γκολ απο Ολλανδια, Γερμανια, Ιταλια, Βουλγαρια, Ρωσσια, Ισπανια, Κροατια και αλλα τετοια.....καφενεια, αλλα ακομα ειμαστε "αμυντικη ομαδα") αλλα και να προκρινεται, ειναι κατι το πραγματικα ασυγκριτο για ολους τους Ελληνες φιλαθλους-εραστες του ποδοσφαιρου. Ενταξει, επιθετικα δεν παιζουμε, αλλα στην Ευρωπη μεχρι στιγμης παιζουν επιθετικα η Σουηδια και η Τσεχια. Και πραγματικα επιθετικα, σε ολον τον κοσμο, μονο η Βραζιλια (γιατι αραγε???.....).

Οπως πολυ σωστα εχω διαβασει απο φιλους που καταθετουν την αποψη τους σε διαφορες ιστοσελιδες, προτιμω 10000 φορες να παρω τα αποτελεσματα που θελω και να προκριθω παρα να κανω αξιοπρεπεις ηττες. Βλεπω τα σαββατοκυριακα μερικες φορες τον Γεωργιου και ειλικρινα δεν κατανοω ποιο ειναι το προβλημα του. Με στεναχωρησε ειλικρινα να βλέπω εναν ανθρωπο που υποτιθεται οτι υπηρετει-και σιγουρα ζει απο- το ποδοσφαιρο, να ειναι τοσο μιζερος και εμπαθης επειδη οι πιθανες αλλα απαισιοδοξες προβλεψεις του, αποδειχθηκαν τελειως λαθος. Χθες το βραδυ, προσπαθουσε να πεισει οτι η εθνικη παιζει χαλια, το θεαμα ειναι φριχτο και διαφορα αλλα τετοια υπερβολικα. Κριμα....

Για το τελος θα ηθελα να παραθεσω την ακολουθη δηλωση του Ντμιτρι Κιριτσενκο, μεγαλου σκορερ των ευρωπαικων γηπεδων: "Λυπάμαι που δεν προκρίθηκε η Ιθπανία. Λυπάμαι που έχασα την ευκαρία στο τέλος και δεν έκανα το 3-1 για να δώσω την πρόκριση στους Ιθπανούς". Δηλωση η οποια με οδηγει στα κατωθι συμπερασματα:

1) Ο Κιριτσενκο εχει και Ιθπανικη υπηκοοτητα, πιθανοτατα ειναι ο χαμενος γιος Ιθπανου ταριφα μετα απο περιπετεια (οχι πολυ εντυπωσιακης) Ρωσιδας στις Καναριες νησους (και η προφορα του αυτο δειχνει...).

2) Εχει Ιθπανο γκομενο.

3) Θελει τσαμπα διακοπες στη Μαρμπεγια οποτε σου λεει, κατσε να τους καλοπιασω μπας και κατσω καμμια βδομαδα ακομα (που να τρεχω στους 10 βαθμους της μοσχας καλοκαιριατικα...).

4) Εχει ζοχαδιαστει, γιατι εχει χαλασει η τηλεοραση του και καθως δεν εχει ερθει η ολοκαινουργια 15αρα Μοσκοβιτς φλατ σκριν που εχει παραγγειλει, πρεπει να υποχρεωθει παλι στον γερο-Βανια τον περιπτερα μπας και δει το υπολοιπο του Euro....

Μικρες κακιες, το ξερω, ομως δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο εναν bad loser....

FORZA GRECIA!!! (γιατι οι azzuri.....ασε)

News 24/7

24MEDIA NETWORK