"Μάχη" στο Μενίδι μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Άρη!

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Μενίδι πριν από την αναμέτρηση του Άρη με τον Αχαρναϊκό, όταν οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε Αρειανούς!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου 29 Μαΐου 2010 στο κέντρο της Λαμίας ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τον προγραμματισμένο αγώνα χάντμπολ αργότερα μέσα στην ημέρα. Στην διάρκεια των επεισοδίων πυροπολήθηκαν ένα περίπτερο κι ένα αυτοκίνητο ένω έσπασαν πέντε βιτρίνες. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου 29 Μαΐου 2010 στο κέντρο της Λαμίας ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τον προγραμματισμένο αγώνα χάντμπολ αργότερα μέσα στην ημέρα. Στην διάρκεια των επεισοδίων πυροπολήθηκαν ένα περίπτερο κι ένα αυτοκίνητο ένω έσπασαν πέντε βιτρίνες. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Χαμός έγινε στο Μενίδι πριν τη σέντρα της αναμέτρησης του Άρη με τον Αχαρναϊκό. Κι αυτό γιατί οργανωμένοι οπαδοί του Άρη δέχθηκαν επίθεση από μερίδα οπαδών της ΑΕΚ που τους περίμενε κοντά στο γήπεδο του Αχαρναϊκού και δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν.

Ακολούθησε μάχη, κάηκαν αυτοκίνητα ενώ έγιναν και σοβαρές υλικές ζημιές κοντά στο Δημαρχείο της πόλης. Παράλληλα περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο και κινήθηκαν προς το μέρος που κάθονταν Αρειανοί, φώναζαν συνθήματα κατά του Άρη και υπέρ της ΑΕΚ.

Οι οπαδοί του Άρη που δέχθηκαν την επίθεση δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο και πήραν το δρόμο του γυρισμού για τη Θεσσαλονίκη! Η Αστυνομία καθυστέρησε αρκετά, αλλά μετά από επέμβασή της κατάφερε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Για την ιστορία, ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Αχαρναϊκό.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρασε και από το Μενίδι ο Άρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK