Μαλεζανιές

Μαλεζανιές

"Είναι θέμα χρόνου να κάνουμε την πρώτη μας νίκη!"

"Α χα! Καλό ε;"



Η Γεροντοκόρη αφήνει τα σκαλιά της εκκλησίας και ζητάει ραντεβού από τον Ντέμη!

" Επιστολή στον αξιότιμο Πρόεδρο της ΑΕΚ

Κύριε Ντέμη μου, είμαι μια γυναίκα παιδεμένη και ζητώ τη προσοχή σας. Ο Θεός να κόβει χρόνια απ' το παππού μου και να σας τα δίνει. Να χαίρεστε το Δεσποινάκι και το παιδάκι σας. Να το δείτε όπως επιθυμείτε. Πέφτω στα πόδια σας. Λυπηθείτε με!

Άκουσε ο παππούς ότι δέχεστε κόσμο στο γραφείο σας και πιστεύει ότι είστε γιατρός και μάλιστα αυτός που θα τον σώσει. Θέλει να κλείσουμε ραντεβού να έρθει να τον εξετάσετε. Ματαίως προσπαθώ να τον πείσω πως είστε ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ζήτημα είναι αν ξέρετε έστω και να κάνετε μια ένεση.

Δε παίρνει από λόγια. Δε του φαίνεστε, λέει, για πρόεδρος... Έχετε φάτσα νευροχειρούργου. Σγχωρνάτε με, αλλά τις προάλλες και η Ζωζώ Σαπουντζάκη του φαινόταν εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Το ότι είναι τίγκα στη παγιέτα δε του έκανε εντύπωση. Ο Κόκκινος φορούσε γουνάκια θα μου πεις και έχεις και τα δίκια σου.

Σας εκλιπαρώ λοιπόν, δεχθείτε μας και για να ξέρετε τί άνθρωπος είμαι, πολύ μου άρεσε ο νέος ύμνος και να δώσετε και τα συγχαρίκια μου, στο Φοίβο. Πήραμε το cd και δοκιμάζει ο παππούς κάτι καινούριες χορογραφίες. Δεν έχει ιδέα ότι πρόκειται για τον ύμνο της ΑΕΚ... Είναι άλλωστε αμετανόητος γαύρος αλλά τον έχουν χτυπήσει και 2 βαριά και αμετανόητα εγκεφαλικά. Είναι τέτοιο το δράμα μου, που μετά την ήττα από τη Ρόζενμποργκ, προσπαθούσα να πάρω από τα χέρια του τα καπνογόνα που άναψε για να πανυγηρίσει. Τρία γκολ βάλαμε, μου λέει... Δεν αξίζει να τα πανηγυρίσω;

Άντε να του εξηγήσεις πως τα "φάγανε", δεν τα βάλανε... Τον είδανε οι γείτονες να κρέμεται από τα μπαλκόνια και να ζητωκραυγάζει, ειδοποιήσανε κάτι τύπους από τη θύρα 7, γιατί ξέρετε πως είναι οι γειτονιές, ο ένας πάει να βγάλει το μάτι του άλλου και ήρθαν που λέτε κάτι ακούρευτοι και μας το κάνανε το μπαλκόνι, "χρώματα-σιδηρικά".

Ξαναπέφτω στα πόδια σας, λοιπόν...

Να τον φέρω να τον εξετάσετε. Κάντε του καμια εντριβή, βάλτε του κανα έμπλαστρο στη τελική εγχειρίστε τον κιόλας...Σάμπως και καταλαβαίνει; Έχει πεθάνει προ πολλού. Αυτός και ο Ντίσνεϋ.
Αν μπορείτε επίσης να βρείτε και καμιά δουλειά στη φίλη μου τη Μαιρούλα που είναι μια απολυμένη, μεγάλο καλό θα κάνετε. Να τη στείλω στο γραφείο σας;

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα από τα δύο, γεγονός το οποίο πολύ θα με στενοχωρήσει και εγώ όταν στενοχωριέμαι τρώω, θα σας παρακαλέσω να μου βρείτε ένα καλό παιδί, γιατί κύριε Ντέμη μου, ποιός άνθρωπος θέλει να ζει μόνος τη σήμερον ημέρα...

Στη τελική, δώκετε μου κάποιον απ' αυτούς τους ασύδοτους που έκαναν τα επεισόδια. Δεν υπάρχει χειρότερη τιμωρία από το να παντρευτεί εμένα. Θα τον κάνω άνθρωπο... Θα σκουπίζει τα πόδια του πριν μπει στο γήπεδο. Δε θα το μετανοιώσετε.

Κλείνοντας την επιστολή αυτή, θα ήθελα να δηλώσω ότι πολύ μου αρέσει και το video clip της γυναίκας σας... Όχι, για να ξαναδείτε τί άνθρωπος είμαι. Σας καλώ και να συμφάγωμεν. Εμείς θα τρώμε δηλαδή, η Δέσποινα θα βλέπει, γιατί με τέτοιους κοιλιακούς, χλωμό το κόβω, να τρώει.

Με θαβμαζμό και εβγνομοσίνι, μια βασανιζμένι πσιχί".

ΥΓ. Κύριε Παπαράτσι μου, η φωτογραφία με τις μπιλιαρδόμπαλες στο στόμα, καθόλου δε με κολακεύει. Να μου την άλλαξετε, τώρα, που θα με διαβάσει και ο κύριος Ντέμης-Πρόεδρος της ΑΕΚ-Νικολαϊδης.



Με την υπογραφή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK