Μάλλον προτιμούν το... ξύλο

Μάλλον προτιμούν το... ξύλο
Σας γράφω δυο λόγια με αφορμή την ειρωνική αντιμετώπιση των δελτίων τύπου της Ξάνθης από διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Συμφωνώ ότι το κακό με τις ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας έχει παραγίνει!

Παρ'όλα αυτά, κοιτώντας το θέμα υπό ένα διαφορετικό πρίσμα, θα κατανοήσει κανείς -έχοντας τη στοιχειώδη νοημοσύνη - πως για μία ομάδα του βεληνεκούς της Ξάνθης, που αδικέίται κατάφωρα και προφανέστατα από τη διαιτησία είτε λόγω ανικανότητας, είτε λόγω δόλου των εκάστοτε διαιτητών, μία ανακοίνωση αυτής της μορφής είναι ο πιο ενδεδειγμένος και ειρηνικός τρόπος διαμαρτυρίας προκειμένου η ΠΑΕ να προστατέψει τα συμφέροντά της.

Δυστυχώς μία ομάδα (μοντέλο για τα ελληνικά δεδομένα) σαν την Ξάνθη δεν συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, οπότε και δεν της δίνεται και η ευκαιρία να προβάλλει το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις συνεχεις αρνητικές διαιτησίες.

Να σας τονίσω το αυτονόητο.. Διαιτησίες σαν και αυτή του αγώνα με τη Χαλκηδόνα, εάν την αντιμετώπιζαν είτε ο Ολυμπιακός, είτε ο Παναθηναικός είτε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα τινάζονταν στον αέρα ή στην καλήτερη των περιπτώσεων θα είχαμε βίαια επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστηκών χώρων.

Για αυτό λοιπόν θα σας παρακαλούσα να αντιμετωπίσουμε ομάδες σαν τη Ξάνθη, και τις ανακοινώσεις αυτών με τον απαραίτητο σεβασμό και την απαραίτητη προσοχή.

Θα ήταν προτιμότερο κάποιοι από το να αναλώνονται σε εξυπνακιδίστικα αστειάκια, να κοιτάξουν να γράψουν κάτι αξιοπρεπές για την αναξιοπρεπή διαιτησία και να μη παρέχουν άλλοθι σε Γερμανάκους και υιούς γιατί ρόδα είναι και γυρίζει, και όταν πέσει ο πέλεκυς στο γεμάτο άχυρα, πίτουρα και καλοθρεμένες μύγες, κεφαλάκι τους θα αρχίσουν να φωνάζουν για τους ανίκανους διαιτητές που αυτοί μέσα από τη πένα τους ανάθρεψαν!

Αφήστε επιτέλους την Ξάνθη να παίξει αβίαστα τη μπάλα που ξέρει και να προσφέρει θέαμα σε ένα μίζερο, στείρο και χωρίς μέλλον πρωτάθλημα.

Μακάρι το παράδειγμά της να ακολουθούσανε και οι υπόλοιπες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αλέξης Φιλιππίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK