ΣΤΗΛΕΣ

Μάννα εξ ουκρανού

Μάννα εξ ουκρανού

Όπως αποκάλυψε ο Ντεμόλ, ο πρώην πρόεδρος του Αιγάλεω του είχε ζητήσει να στήσει ματς για να πληρωθούν οι παίκτες, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Δικαίως απολύθηκε την επομένη αφού εξαιτίας του οι παίκτες έμειναν απλήρωτοι.

Σύμφωνα με την κατάθεση μάρτυρα, προφυλακισμένος σήμερα παράγοντας είχε ζητήσει από τον ατζέντη του Σάχα να έχει ο πελάτης του μειωμένη απόδοση στο περσινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου. Τελικά είχε αυξημένη, αφού έφαγε 4.

Στο μεταξύ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, Ντιμπαλά, δήλωσε ότι όταν ήταν στην ομάδα συνέβαιναν περίεργα πράγματα. Κάποια ματς ήταν καθαρά.

Ο Μιραλάς αποκάλυψε ότι οι Έλληνες συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό τον κορόιδευαν επειδή το Βέλγιο δεν προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2012. Τους παρεξήγησε – βασικά τον κορόιδευαν επειδή είναι Βέλγος.

Οι Έλληνες φίλαθλοι που με τόσο κρύο πήγαν στο Παγκρήτιο για να δουν αυτή την Εθνική, ήταν ήρωες – για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο.

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί η διοίκηση Δημητρέλου αρνείται να δεχτεί την πρόταση της Ντνιέπρ για Μανωλά. Στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ, τα 500.000 είναι μάννα εξ ουκρανού.

Ο Θωμάς Μητρόπουλος αντέκρουσε τους ισχυρισμούς Ντεμόλ με το επιχείρημα ότι το Αιγάλεω ήταν τότε από τις πιο εύρωστες οικονομικά ομάδες. Εξ ου και το συνοδευτικό “Σίτι” – έβγαινε από το Μάντσεστερ Σίτι.

Τη διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ στους αγώνες της Β’ Εθνικής ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας, καταγγέλλοντας ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι ντοπαρισμένοι σαν άλογα. Τους έχει ακούσει να χλιμιντρίζουν.

Ο προπονητής της Ντνιέπρ αποκάλυψε ότι πριν αποφασίσουν να αγοράσουν τον Μανωλά, τον είχαν παρακολουθήσει σε πολλά ματς. Μπας και τελικά το μετανοιώσουν.

Υπάρχει κίνδυνος να καθυστερήσει η ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟ επειδή δεν έχει μπει πλαφόν στο ποσό συμμετοχής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάποιοι μέτοχοι θα μπορούν να αγοράσουν λιγότερες από μια μετοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK