Μαραντόνα ο... Τριποτσέρης!

Τον Αργεντινό μαέστρο της μπάλας και το περίφημο "χέρι του Θεού" μιμήθηκε ο στόπερ του Λεβαδειακού, αλλά ο διαιτητής δεν "είδε" το πέναλτι παρότι ήταν στα πέντε μέτρα από τη φάση...

Μαραντόνα ο... Τριποτσέρης!

Όχι, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν επιστρέφει στα γήπεδα. Μία από τις φάσεις που έχουν σημαδέψει την καριέρα του, ωστόσο, το περίφημο "χέρι του Θεού" στον αγώνα της Αργεντινής με την Αγγλία στο Μουντιάλ του '86, επαναλήφθηκε στο γήπεδο της Λιβαδειάς! Εκείνος που μιμήθηκε τη... γροθιά του Ντιέγκο στη μπάλα για να σκοράρει ήταν ο Θόδωρος Τριποτσέρης, στη φάση του 81' λεπτού, για να την απομακρύνει μέσα από την περιοχή προ του Καρντόσο.

Ο έμπειρος αμυντικός του Λεβαδειακού διώχνει αντικανονικά και με πρόθεση την μπάλα με υψωμένη τη γροθιά, αλλά ο διαιτητής Κιοτζένης, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο είχε αποφύγει το σοβαρό λάθος, δεν βλέπει την εξόφθαλμη παράβαση, παρότι βρίσκεται πέντε μέτρα μακριά κι έχει τη φάση... πιάτο.

Στην περίπτωση που ο ρέφερι έκανε το προφανές κι έδειχνε την άσπρη βούλα θα έπρεπε να δείξει και κόκκινη (2η κίτρινη) στον Τριποτσέρη, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε παρατηρηθεί για φράγμα σε βάρος του Μπουχαλάκη (66'), κάρτα την οποία δέχθηκε αδιαμαρτύρητα...

Για την ιστορία, το μοναδικό πέναλτι που έχει κερδίσει φέτος ο Ολυμπιακός ήταν στις 18 Σεπτέμβρη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή (1-2), το οποίο είχε μετατρέψει σε γκολ ο Τσόρι Ντομίνγκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK