Μάριν: Εγώ, ο Μέσι και ο Ολυμπιακός

O Mάρκο Μάριν δεν έχει κανένα παράπονο από τον Ολυμπιακό αν και δεν έχει βρει ακόμη μόνιμη... θέση στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας. Διαβάστε τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του σε αγγλική ιστοσελίδα και τι απάντηση έδωσε σε όσους τον χαρακτηρίζουν "Γερμανό" Μέσι...

Μάριν: Εγώ, ο Μέσι και ο Ολυμπιακός

O Mάρκο Μάριν δεν συγκαταλέγεται, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, στις βασικές επιλογές του Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Γερμανός δεν χάνει ούτε το κουράγιο του ούτε την αυτοπεποίθησή του.

Μιλώντας μάλιστα στην αγγλική ιστοσελίδα Goal.com ο "Γερμανός Μέσι" έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο των πρωταθλητών, αλλά και της Ελλάδας.

"Είναι πολύ ωραία εδώ" τόνισε αρχικά ο Μάριν για να συνεχίσει: "Ο καιρός δεν συγκρίνεται μ' αυτόν της Αγγλίας. Είναι ωραίο να ζεις στην Ελλάδα αλλά και ο Ολυμπιακός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ και απολαμβάνω την παρουσία μου.

Παίζω πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη παράδοση".

Όσο για την... περιβόητη σύγκρισή του με τον Μέσι; "Δεν το σκέφτομαι πολύ είναι η αλήθεια. Ο Μέσι είναι Μέσι και βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο από κάθε παίκτη στον κόσμο. Είναι καλό και είναι κομπλιμέντο να λένε πως παίζω όπως ο Μέσι. Όπου και να πηγαίνω και αφότου έπαιξα μερικά παιχνίδια, ακόμα και μετά από το πρώτο μου παιχνίδι, άρχισαν να λένε "ο δικός μας Μέσι". Είναι ωραίο αυτό, αλλά κανείς δεν πιστεύει πως υπάρχει πραγματική σύγκριση ανάμεσα στον Μέσι και εμένα. Είναι μόνο το στιλ του ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το μόνο θετικό από τα ΜΜΕ και τους οπαδούς".

Σχετικά με το ότι δεν έχει βρει ακόμη τον καλό του εαυτό, μετά και από έναν τραυματισμό που αποκόμισε όσο αγωνιζόταν στην Τσέλσι, ξεκαθάρισε: «Αν κοιτάξετε τους δανεισμούς μου, ήταν κάτι το οποίο συνέβη γιατί ξεκίνησα καλά την προετοιμασία, αλλά μετά αποκόμισα έναν τραυματισμό και ήταν δύσκολο να επιστρέψω στην ομάδα. Έναν χρόνο μετά, πήγα στη Σεβίλλη όπου είχα καλό χρόνο, κέρδισα το Europa League, έπαιζα κανονικά, αλλά στάθηκα άτυχος στο τελευταίο παιχνίδι. Τραυματίστηκα και έμεινα εκτός ξανά για μεγάλη περίοδο. Πήγα στην Τσέλσι, με την ελπίδα να παίξω και ξεκίνησα καλά την προετοιμασία. Τότε τραυματίστηκα σοβαρότατα και ήταν δύσκολο να επιστρέψω πίσω στην ομάδα. Ίσως να μην ήταν αρκετές οι ευκαιρίες που μου δόθηκαν να παίξω σε 1-2 παιχνίδια και να δείξω τις ικανότητές μου. Αλλά η Τσέλσι είχε πάντα καλούς παίκτες και ήταν δύσκολο να παίξεις. Πρέπει να αξίζεις για να παίζεις εκεί, για αυτό είπα πως μετά τους δανεισμούς είναι δύσκολο, ακόμα και αν παίζεις καλά στην τουρκική λίγκα. Δεν είχε σημασία για μένα. Έχω μετανιώσει λίγο για τη μετακίνηση στη Φιορεντίνα και την Άντερλεχτ. Εκείνη η χρονιά ήταν χαμένη για μένα και τώρα μπορώ να πω πως έπρεπε να είμαι πιο υπομονετικός και να μην απαιτούσα πως έπρεπε να παίζω».

News 24/7

24MEDIA NETWORK