Μαρινάκης σε παίκτες: "Πάρτε το πρωτάθλημα, δεν έχετε αντίπαλο"

Το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μία ημέρα μετά τη δήλωσή του σχετικά με το εισαγγελικό βούλευμα που τον θέλει κατηγορούμενο για το θέμα της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο. Οι ατάκες του στους παίκτες της ομάδας για το... πρωτάθλημα.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε μια κίνηση με ιδιαίτερη σημασία προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μόλις μία ημέρα μετά τη δήλωσή του σχετικά με το εισαγγελικό βούλευμα, το οποίος ως γνωστόν τον θέλει ανάμεσα στους κατηγορούμενους για το θέμα της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.

Βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, επισκέφθηκε τους χώρους όπου γίνονται οι νέες εγκαταστάσεις για την ακαδημία, μίλησε με τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας, αλλά και της ακαδημίας.

Πέρα από το γεγονός ότι στη δήλωσή του εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα αθωωθεί από τις κατηγορίες, την ώρα που οι παίκτες ετοιμάζονταν να μπουν στο γήπεδο για την προπόνησή τους, τους έπιασε και τους είπε μερικές ατάκες... ντοπαρίσματος.

Πιο συγκεκριμένα, τους είπε μεταξύ άλλων "δώστε τα όλα για το πρωτάθλημα και πάρτε το" και συμπλήρωσε: "αν είστε σοβαροί δεν μπορεί να σας κοντράρει καμιά ομάδα".

Μέσω της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλησε να περάσει, έμμεσα, και κάποια άλλα μηνύματα. Πρώτον ότι είναι σίγουρος πως θα αθωωθεί κι ότι σύντομα θα επιστρέψει στον προεδρικό θώκο, στον οποίο ως τότε θα καθίσει ο Γιάννης Μώραλης. Δεύτερον για να δείξει και στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο πως παρά τα όσα συμβαίνουν, παραμένει δίπλα στην ομάδα και θα συνεχίσει να το κάνει για να την οδηγήσει σε νέες κατακτήσεις και επιτυχίες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK