Με 102 λέξεις το "αντίο" του Ανέστη

Μέχρι κι αυτούς που τον αμφισβήτησαν ευχαρίστησε ο Έλληνας κίπερ, αποχαιρετώντας την ΑΕΚ μετά από μια τετραετία.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Ανέστης έζησε την ΑΕΚ στα δύσκολα και δέθηκε μαζί της. Πανηγύρισε την επάνοδο στη Super League και έφτασε να γίνει πρωταθλητής, ασχέτως αν την τελευταία σεζόν είχε παραγκωνιστεί για εξωαγωνιστικούς λόγους. Εξ ου και η στιγμή του αποχαιρετισμού ήταν δύσκολη για τον 27χρονο τερματοφύλακας.

Αποτυπώθηκε στο γραπτό του αυτός ο κόμπος που είχε στο λαιμό κλείνοντας την πόρτα πίσω του. Γιατί αν λάβουμε υπ' όψιν το moto στο προφίλ του στο instagram "ποτέ μην κοιτάς πίσω". Μαζί του ο Ανέστης παίρνει τις στιγμές που "βίωσε" με τα κιτρινόμαυρα.

" Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο όσους με πίστεψαν κι ήταν πάντα δίπλα μου, όσο κι εκείνους που με «αμφισβήτησαν» γιατί μου έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω ακόμα καλύτερος.

Όπως στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο υπήρξαν καλές και κακές στιγμές αλλά όλα είναι μέρος του ταξιδιού το οποίο τελειώνει με την καλύτερη ανάμνηση και δη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την ποδοσφαιρική μου πρόοδο. Ο κύκλος έκλεισε, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει… Εις το επανιδειν!!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK