Με 7 εκ. ευρώ (δεν) παίρνεις Ευρωλίγκα!

Το Contra.gr εγκαινιάζει τη στήλη "ο Σπυριάρης" o οποίος, για αρχή, σχολιάζει τη μεγάλη συνέντευξη του Ντούσαν Ιβκοβιτς στον Βαγγέλη Ιωάννου. Κόουτς, είσαι σίγουρος ότι με 7εκ. μπάτζετ δεν θα μπορούσες να πάρεις ξανά την Ευρωλίγκα; Υπογράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

Με 7 εκ. ευρώ (δεν) παίρνεις Ευρωλίγκα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξαναπάμε Contra λοιπόν κι όπου βγει. Με μια στήλη για μπάσκετ - τι άλλο - το όνομα της οποίας με αντιπροσωπεύει μόνο επειδή λέγομαι Σπύρος.

Αυτά περί σπυριάρας μπάλας εννοείται πως δεν ισχύουν, διότι οι μπάλες μπάσκετ δεν έχουν σπυριά. Αυτές που ξέρω εγώ τουλάχιστον. Εντάξει στα ανοιχτά υπάρχουν μερικές για τα μικρά παιδιά, αλλά όχι οι δερμάτινες.

Πάμε παρακάτω αφού λύσαμε το θέμα του ονόματος της στήλης. Ο Σπυριάρης είναι εδώ, με μπόλικο παρασκήνιο, σχόλιο, αλλά όχι κακό κουτσομπολιό. Αυτά, μακριά από εμάς.

Η αρχή, λοιπόν, θα γίνει με κάτι που πολλοί διάβασαν, πολλοί συζήτησαν, αλλά ουδείς σχολίασε μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Την εξαιρετική συνέντευξη του μεγάλου Βαγγέλη Ιωάννου στον Ντούσαν Ιβκοβιτς, συγνώμη του Ντούσαν Ιβκοβιτς στον Βαγγέλη Ιωάννου. Είπε πολλά και ωραία ο Ντούντα, κόντεψε να μας πείσει ότι ποτέ δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Νίκο Γκάλη, τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Φάνη Χριστοδούλου. Αλλά αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.

Πρέπει να πάμε 20-25 και 35 χρόνια πίσω για να βρούμε άκρη.Το θέμα μας είναι τα πιο πρόσφατα. Το διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα το 2012. Και γενικά το πέρασμά του από τους ερυθρόλευκους εκείνη την διετία.

Μην νομίζετε ότι στον Ολυμπιακό δεν ενοχλήθηκαν με κάποια πράγματα που είπε ο Ιβκοβιτς. Ο άνθρωπος έδωσε τη δική του εκδοχή για πολλά που σηκώνουν διαφωνία (ειδικά στο κομμάτι της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό να αφήνουν απλήρωτους τους παίκτες), αλλά ουδείς θέλησε να δώσει συνέχεια. Απλά μερικοί αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να μένουν απλήρωτοι οι παίκτες τρεις μήνες, αλλά ο Ολυμπιακός να έχει τον πιο σταθερό κορμό στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Κάποιος, όμως, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα θυμήθηκε και κάτι που δεν είπε στη συνέντευξή του και το είχε πει στους Αγγελόπουλους το 2012. "Με 7 εκ μπάτζετ δεν γίνεται να ξαναπάρουμε Ευρωλίγκα. Μία φορά γίνονται τα θαύματα. Θέλω μεγαλύτερο μπάτζετ".

Κι αυτός ήταν ένας βασικός λόγος - αν όχι ο πιο βασικός - του διαζυγίου... Τη συνέχεια, βέβαια, την θυμάστε. Με 7 εκ μπάτζετ, ο Ολυμπιακός πήρε ξανά την Ευρωλίγκα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο του, στο Λονδίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK